ben 6 aylık zıyaretcı vızesı ıle londradakı yakınlarımı zıyaret ettım ve vızemın bıtmesıne 3 gun kala Tr ye dondum.londrada bır dıl okuluna 1 yıllık kayıt yaptırdım,ödemelerımıde yaptım.sımdı ogrencı vızesı almak ıcın tavsıyelerınıze ıhtıyacım var.mesela red alanlar neden red aldıklarını,yada gereklı evraklar konusunda yardımcı olabılecek arkadaslar lutfen yardım edermısınız.
bende şirket aracılığıyla başvurumu yaptım.yaklaşık 20 sayfa ingilizce olarak doldurman gereken bir form var 2.okuldan aldığın kabul belgen çok önemli3.kalacak yerinin adresi 4.ailenin veya senin varsa maaş bodroların 5.bankadaki paralarınızın dökümanları resimlerin,pasaportunun ilk 4 sayfasının fotokopileri diğer istenenler internette yazıyor zaten umarım vizeni alırsın.
bende şirket aracılığıyla başvurumu yaptım.yaklaşık 20 sayfa ingilizce olarak doldurman gereken bir form var 2.okuldan aldığın kabul belgen çok önemli3.kalacak yerinin adresi 4.ailenin veya senin varsa maaş bodroların 5.bankadaki paralarınızın dökümanları resimlerin,pasaportunun ilk 4 sayfasının fotokopileri diğer istenenler internette yazıyor zaten umarım vizeni alırsın.
çok teşekkürler,inşallah isteyen herkes vizesini alabilir
bugün,vize sürecini takip ettigimiz internet sitesinden vize başvurumun sonuçlandıgını öğrendim.yarın gidip pasaportumu alacagım,hayırlısı olmuştur inşallah...
Arkadaslar ben dil okulu icin kanadaya basvurmustum calıstığım sirket sponsor olmustu fakat vermediler sonra aynı sekilde ingiltereye basvurdum 6 ay dil okuluna hatta acentanın dediğine göre bu londradaki dil okulu konsolosluğun önerdiği bi dil kursu sizce vize cıkarmı?