Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 10.12.2008   #1
deylo
Çaylak Üye

Yazılar: 12
oda ihtiyaci var arkadaslar

Arkadaslar basladigim dil okulun zone 1 de. ulasim cok zor olmayacak sekilde bildiginiz ya da onerebileceginiz ev-oda var mi?
deylo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2008   #2
lothlorien
Üye

Yazılar: 76
Aynı şekilde bende arıyorum bu aralar en geç 1 ay içinde biryere çıkmam gerekiyor(Zone 1)
lothlorien isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009   #3
maimi2
Üye

Yazılar: 97
http://www.london-hostels.co.uk/ bu sitede bir kaç seçenek var fiyatlarda çok yüksek diil
maimi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2009   #4
sessizkiz
Üye

Yazılar: 35
oda var

zone 5 da tube yakin oturuyorum bir odam var fazladan tercihim kizlardan yanadir cunku ben bayanim.odaya ihiyaci olan arkadaslar benimle irtibata gecebirlirler mail adresim [email]zeynepcebbeci@mynet.com[/email]
sessizkiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009   #5
diyalektik
Üye

Yazılar: 69
Alıntı:
deylo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar basladigim dil okulun zone 1 de. ulasim cok zor olmayacak sekilde bildiginiz ya da onerebileceginiz ev-oda var mi?
arkadaslar oda sorun degil bi suru oda var 90-100 paunda zone 2 de hatta 1 de bile buldum fakat oda arkadasi ariyorum boylece 50 paunda kisi basi vericez ilgilenenlere numarami vereyim arayin anlasirsak beraber oda tutabiliriz ben suan 80 veriyorum odaya ama degistirmek uzereyim yanima arkadas ariyorum

no:07551327649
diyalektik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009   #6
senyora
Çaylak Üye

Yazılar: 28
arkadaslar bizde iki kiz arkadasiz ve london merkez civarinda bakiyoruz eger ilgilenenler varsa ozel msj atabilirmii
senyora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009   #7
danny_z
Kıdemli Üye

Yazılar: 106
arkadaslar oda arayanlar varsa iletisime gecsin benimle bi turk arkadas var onunla odayi paylasacak bayan arkadas ariyorum birde erkek roehampton putneydeyim zone 2 size elimden geldigi kadar yardimci olurum 65 paund kisi basi
deniz07551339770
danny_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil