O2 hatta kontör yükleyecek biri lazim...acil durum
Arkadaşlar hattı aktif edebilmek ve iphonu unlock edebilmek için o2 numarama kontör yükleyecek birini aryıroum bu benim için çok önemli lütfen allah rızası için biriyardım etsin parasını fazlasıyla hesabına yatırırım yeterki halletsin işimi ..
forum haricinde ulaşmak isteyen olursa numaram:05456778196
Arkadaşlar hattı aktif edebilmek ve iphonu unlock edebilmek için o2 numarama kontör yükleyecek birini aryıroum bu benim için çok önemli lütfen allah rızası için biriyardım etsin parasını fazlasıyla hesabına yatırırım yeterki halletsin işimi ..
please give you o2 mobile no. i will top it up.
ayaz hussain
kardes bu telefonu unlock isini nasil yapiyosun bana biraz bahsetsene bende samsund almisdim vadofondan tr ye gonderdim simdi baska karti acmiyor bunu nasil unlock yapacam ben?
çok teşekür ederim hesap kartıylada yüjkleniyormu mesela akbank var bende
Birsey Degil
Evet Reis O2 nun sitesine girip orada kaydol var ingilizcesi register kayit ol ve kullanici adin ve sifrenle giris yaptıkdan sonra TOP UP diye birsey Cıkacak Ingılizcen Varsa Düz Yola Çıkmış Olursun
Kolay Gelsin.
ya kardeş bi türlü halledemedim posta kodu kısmında sorun çıkıyor bi bakarmısın ne yazmalıyım sence oraya bir sürü numara harf vs. denedim tuttuaramadım birtürlü
ya kardeş bi türlü halledemedim posta kodu kısmında sorun çıkıyor bi bakarmısın ne yazmalıyım sence oraya bir sürü numara harf vs. denedim tuttuaramadım birtürlü
Posta Code Ya Salliyacaksin Yada UK ye Gittiginde Kaldigin Ev Yada Is Yerin Posta Kodunu Gireceksin
Salliyacak Olursan Ornek : GL201UQ
Sen Register Yaptinmi Siteye _?