Türkiye'ye dönüyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Türkiye'ye dönüyorum »

o2 Hat hakkinda bir kaç soru ???

Seçenekler Stil
Alt 09.05.2010   #1
eda_aydinlar
Çaylak Üye

Yazılar: 9
o2 Hat hakkinda bir kaç soru ???

Uk de credi yukleyerek o2 hatti kullaniyordum fakat turkiyeye geldim turkcell uzerinden cekiyor ama o2 hatti aradigimda aradiginiz kisiye ulasilamiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor ne yapmak lazum ? yurtdışında o2 kullanan arkadaşlarım var arada sırada konusurum onlarla bir yöntem bulabilirsek ??
eda_aydinlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2010   #2
isosem19
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Öncelikle turkcell müşteri hizmetlerine durumu söyleyiniz hattınız belki aktifleştirilmemiştir yurtdışı dolaşıma açık olduğundan emin olmalısınız o2'nin internet sitesinde contact us bölümünden sıkıntınızı mail olarak atarsanız 24 saat içinde dönüş yapıyorlar.Bu arada Ankaradaysanız bana da unlock için o2 hat lazım içinde 15 pound yüklü bir o2 hattıyla unlock işlemini gerçekleştiriyorlar.Ben size ücretini verebilirim siz de sevaba girmiş olursunuz
isosem19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2010   #3
eda_aydinlar
Çaylak Üye

Alıntı:
isosem19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle turkcell müşteri hizmetlerine durumu söyleyiniz hattınız belki aktifleştirilmemiştir yurtdışı dolaşıma açık olduğundan emin olmalısınız o2'nin internet sitesinde contact us bölümünden sıkıntınızı mail olarak atarsanız 24 saat içinde dönüş yapıyorlar.Bu arada Ankaradaysanız bana da unlock için o2 hat lazım içinde 15 pound yüklü bir o2 hattıyla unlock işlemini gerçekleştiriyorlar.Ben size ücretini verebilirim siz de sevaba girmiş olursunuz
ben gebzedeyim
anlamadim unlock yapınca ne işe yarıyor ?
bana ozel mesaj atsana ayrıntılı olarak
Alt 10.05.2010   #4
eda_aydinlar
Çaylak Üye

Alıntı:
eda_aydinlar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gebzedeyim
anlamadim unlock yapınca ne işe yarıyor ?
bana ozel mesaj atsana ayrıntılı olarak
Ve yurtdışına açtırmak için hiçbirşey yapmadım cunku bilmiyordum ve şimdi ne yapmaliyim kimse bilmiyormu ya
Alt 10.05.2010   #5
gprsnedir
Çaylak Üye

Yazılar: 4
şimdi siz arama yapmak istediginizde sanırım yapamıyorsunuz şöyle bişi söz konusu siz arama yaptınızda hem sizden ücret düşücek hem karşıdan hesizin ingilteredeki tarifenizin 2 katı düşücek hesabınızdan yani uzun lafın kısası bence trde yabancı operatör çok mantıklı diil hattı actırma konusuna gelince www.o2.co.uk\emailus işlem yapabilirsin ama açtırsanda sana pek faydası olmaz
gprsnedir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2010   #6
eda_aydinlar
Çaylak Üye

Alıntı:
gprsnedir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi siz arama yapmak istediginizde sanırım yapamıyorsunuz şöyle bişi söz konusu siz arama yaptınızda hem sizden ücret düşücek hem karşıdan hesizin ingilteredeki tarifenizin 2 katı düşücek hesabınızdan yani uzun lafın kısası bence trde yabancı operatör çok mantıklı diil hattı actırma konusuna gelince www.o2.co.uk\emailus işlem yapabilirsin ama açtırsanda sana pek faydası olmaz
site acilmiyor ve ben nasil yapacam ya nerede nasıl acacaz tek basıma bılmem ben
benim gecici msn adresimi eklerseniz cok memnun olurum [email]eda_aydinlar2@hotmail.com[/email] yardım etmek isteyen herkese cok tskler
Alt 10.05.2010   #7
gprsnedir
Çaylak Üye

msn ekledim ben yardımcı olucam size [email]serkan_cebeci@hotmail.com[/email]
Alt 10.05.2010   #8
gprsnedir
Çaylak Üye

sizi msn ekledim [email]serkan_cebeci@hotmail.com[/email]
Alt 11.05.2010   #9
nescum
Üye

Yazılar: 76
Siz normalde ingilterede yaşıyorsunuz ve Türkiye'ye ksıa bir dönem için mi gittiniz ?
sormamım nedeni, yurtdışında yabancı hat kullanmanın hiçbir mantığı olmaması, çünkü çok pahalı
nescum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2010   #10
tarikbellikli
Kıdemli Üye

Yazılar: 118
evet yurt disinda yabanci hat kullanmak cok mantiksiz hem senden gidiyor hem karsidan..
Bende vodafone hattimi uluslararasi actirdim burda kullanayim dedim ama 1 dakikadan kisa bir sure icersinde 20 kontur filan gitti Fransa"dan bir arkadas aramisti..
Ama Turk hattinizi yurt disina actirirsaniz arkadaslariniz size sms gonderebilirler ben oyle yapiyorum...
Bedava heryone smsleri burdada olsan ucret dusmuyor..
tarikbellikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil