Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Nottingham hakkındaki düşünceleriniz???

Seçenekler Stil
Alt 16.08.2008   #1
Nosheng
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Smile Nottingham hakkındaki düşünceleriniz???

Merhaba Değerli Arkadaşlar!

Siteye yeni üye oldum.. Geçen sene(2007) Nottingham'da otelde işim gereği(uçuş hostesliği) 35 gün kaldım; kaldığım otelde çalışan bir ingilizlede hayatımı birleştirdim..
Bu ay sonuda Nottingham'a eşimin yanına yerleşiyorum..

Nottingham Hakkında(internetten alıntı)

İngiltere’nin orta doğusunda bulunan Nottingam şehrinin merkezi Leen Nehri boyunca uzanır ve güney sınırları, Trent Nehri’nin rotasını takip eder.

Nottingham, dantel dokumadan futbola ve Robin Hood’a kadar dünyaca ünlü bir şehirdir. Farklı kültürleri barındırması ve şehre yakın kırsal bölgeleriyle kozmopolit olan bu şehir, yaşamak ve eğitim yapmak için ideal bir yerdir. Nottingham, doğal görüntüsü ile ülkedeki en iyi yaşanılabilir yer seçilmiştir.

Üniversite ve kolejlerdeki 100.000’den fazla öğrencisiyle Nottingham, genç nüfusunu meşgul tutacak hareketliliğe sahip bir şehirdir. Otobüsle yada motorsikletle üniversite kampüslerine 10 dakika uzaklıkta olan küçük ve herşeyi içinde barındıran şehir merkezi, tarihi ve tarihi mirasları, çağdaş kültürle birleştirir.

Tavsiyelerinizi, anılarınızı benimle paylaşmaktan çekinmeyin lütfen..

Saygılar!..

Konu Nosheng tarafından (22.08.2008 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.
Nosheng isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil