manchester,liverpool gibi kuzeyde kalan yerlerde kalmak mı mantıklı 3 ay için yoksa londrada kalmak mı?londrada rekabet olduğundan kaliteli ve ucuz okulların olduğunu söylediler ama türk çok diyo herkes ayrıca londrada kalırsam hangi bölgede kalmamı tavsiye edersiniz türklerden uzak olmak için
Manchester dil okulu konusunda cok pahali,ama guzel bir sehir,gorulmeli pahali bir sehir ama londra kadar degil(ev kiralari),
Nottingham dil okulu az ama ucuz,kucuk guzel bir sehir,sakin,ucuz(kiralar)
Londra dil okulu konusunda da herseyde oldugu gibi zengin bir sehir,kiralar pahali,evler cok iyi degil,ama herseyi kolayca bulabilirsin,pardon sakin bi ortam bulman zor ama imkansiz degil.
bu uc sehirden sadece manchester da daha az turk e rastladim,buyuk oldugu icin muhtemelen,
Ben şu anda manchesterde okuyorum ve tavsiye ederim, buraya geleli 1.5 ay felan oldu okuldaki 4. türk ile dün tanıştım... başkada yok sanırım.... '1' arkadaşımın dediği gibi okul fiyatları biraz tuzlu ama şehir güzel....
Bu arada '1' manchesterde bulduğun ama görüşemediğin tek türk benim sanırım :P
Finsbury Park a gidiyorsan hic Londraya gelme. Turklerin oldugu bolgeye cok yakin ve suc orani cok yuksek olan bir bolge.
Sana Richmond veya Greenwich i tavsiye ederim. Londrayada cok yakinlar.
Basarilar