Merhaba arkadaşlar, Network alanında master yapmayı dusunuyorum,
Bu alanda master programları olan universiteleri ve ranklarını nerden ve nasıl ogrenebilirim, yada bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi benimle?
Merhaba arkadaşlar, Network alanında master yapmayı dusunuyorum,
Bu alanda master programları olan universiteleri ve ranklarını nerden ve nasıl ogrenebilirim, yada bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi benimle?
selam kpazen. Network alanında master yapmak istediğini söylemişsin ama daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Yani "network management", "network security", "Computer and Information Networks", "Digital Communications Network" gibi birçok bölüm var. Ayrıca not ortalaman ne. Hangi bölümden mezunsun. Bunların hepsi önemli.
Selamlar
bende network alanında master yapmayı düsünüyorum. Bu yıl istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliğini bitiriyorum. ortalamam 2.7 civarı olucak.
MSc in Networks and Distributed Systems programını düşünüyorum. aşağıdaki bazı okullara baktım bunlara girme şansım nedir ya da sizin tavsiye edebiliceğiniz başka okullarda olabilir?
School of Computer Science, University of St Andrews.
Computer Science, University of Kent
Computing Department, Lancaster University
Computing, Engineering & Sciences, Sheffield Hallam University
Faculty of Science & Engineering, Manchester Metropolitan University
söylediğin üniversiteler arasında iyi olanlarda iyi olmayanlarda sıralama açısından. daha teknik ünilere bakmanda yarar var derim ben..
Alıntı:
reaper´isimli üyeden Alıntı
Selamlar
bende network alanında master yapmayı düsünüyorum. Bu yıl istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliğini bitiriyorum. ortalamam 2.7 civarı olucak.
MSc in Networks and Distributed Systems programını düşünüyorum. aşağıdaki bazı okullara baktım bunlara girme şansım nedir ya da sizin tavsiye edebiliceğiniz başka okullarda olabilir?
School of Computer Science, University of St Andrews.
Computer Science, University of Kent
Computing Department, Lancaster University
Computing, Engineering & Sciences, Sheffield Hallam University
Faculty of Science & Engineering, Manchester Metropolitan University