Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Neden kimse BIRMINGHAM'dan Bahsetmiyorr??

Seçenekler Stil
Alt 08.08.2008   #1
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
Angry Neden kimse BIRMINGHAM'dan Bahsetmiyorr??

yahu arkadaslar benim anlayamadıgım bir durum söz konusu. Forumun genelinde adı geçen şehirler başta Londra olmak üzere Manchester Beckhingam, Bournemouth, Brighton, Oxford... ve daha niceleri ama yani bi de Birmingham var yaa 1 aydır orda yasayan bi kız varr patladı çatladı deli oldu sıkıntıdan tmm dil öğrenicek dee okula da daha 1 ay var evde otur otur nereye kadar hem şu msn denen illet habire Tr deki arkadaslarla konusa konusa Türkçemi ilerlettim burdaa. Dısarı cıkıyorumm ama tek basıma deli dana gibi dolan dolan nereye kadar ya isyanlardayım artık sosyal bir cevre istiyorumm bu şehirde napılır nereye gidilir şu okul açılana kadar naapsam oyalanmam lazım bişilerle yok mudur şöyle yapılacak hayır işleri falan ne biliyim ya da baska bişiler birileri bişiler sölesin nolur !!
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #2
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
hani daha ingiltereyi bile gormeden SAKIN LONDRA YA GITMEYIN GIDIP TURKCEMI OGRENECEKSINIZ KESINLIKLE KUCUK YERLERE GIDIN diyenlere ben ce en guzel cevap senin haykirisindir arkadasim... ben yuzlerce kisi gordum hatta binlerce kisi.. bu fikirler ile doldurulmus.. ama buraya gelipte neyin ne oldugunu anlamaya basladiktan sonra nasil londraya gidebilirm planlari yapmis.. senin bulundugun yer agirlikli olarak bir sanayi bolgesi.. ama aslinda guzel yer..tabiki nerelere gidilir konusunda uzgunum yardimim olamayacak ama madem ki bir ayin var okul icin derim ki en azindan hafta sonlari gel londraya dolas yeni yerler gor zaman oldurmene yardimi olur...zaten bulundugun yer ile londra arasi trenle bir saat bile degil yani uzak sayilmazsin.. nasil gelebilecegin yada ne yapabilecegin konusun da tereddutlerin varsa ulas bana elimden geldigin ce yardimci olurum...
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2008   #3
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
Alıntı:
lonndradan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hani daha ingiltereyi bile gormeden SAKIN LONDRA YA GITMEYIN GIDIP TURKCEMI OGRENECEKSINIZ KESINLIKLE KUCUK YERLERE GIDIN diyenlere ben ce en guzel cevap senin haykirisindir arkadasim... ben yuzlerce kisi gordum hatta binlerce kisi.. bu fikirler ile doldurulmus.. ama buraya gelipte neyin ne oldugunu anlamaya basladiktan sonra nasil londraya gidebilirm planlari yapmis.. senin bulundugun yer agirlikli olarak bir sanayi bolgesi.. ama aslinda guzel yer..tabiki nerelere gidilir konusunda uzgunum yardimim olamayacak ama madem ki bir ayin var okul icin derim ki en azindan hafta sonlari gel londraya dolas yeni yerler gor zaman oldurmene yardimi olur...zaten bulundugun yer ile londra arasi trenle bir saat bile degil yani uzak sayilmazsin.. nasil gelebilecegin yada ne yapabilecegin konusun da tereddutlerin varsa ulas bana elimden geldigin ce yardimci olurum...
çok tşk ederm ilgilendiğin için ilk etapta küçük şehir iyi olur diye düşündüm daha dogrusu küçüklüğünden de değil de londra daha pahalı daha karısık yaşam daha zor antalyayla istanbul gibi düşündüm, önce alışma evremi burda tamamlıyım daha sonra zaten istedgm zaman giderim oraya da diyodum ama gittikçe daha cekilmez bi hal aldı. geleli 1 ay olmus olmasına ragmen hala tek basıma çıkıp londraya gidip gezip aksam da geri dönücek cesareti kendmde bulamıyorum dolayısıyla nasıl gidebilecegim ya da ne yapabilecegim konusunda tereddütlerim olmasını bir kenara bırak, en ufak bir fikrim bile yok! trene nerden binerim nerde inerim bileti nerden alırım... vs vs sosyal bi cevrem olsaydı çok iyi ve kolay olurdu ama okul açılana kadar öyle bir şans da yok maalesef. yani şu durumda çıkıp gelsem ya yolda ya orda eminim ki kaybolurum ama kaybolmaya da razıyım yeter ki bişeyler yapıyım! o yüzden yönlendirme ve tavsiyelerini dört gözle, merakla, sabırsızlıkla bekliyorum arkadasım. şimdiden teşekkürler!!
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008   #4
UKguzeli
Üye

Yazılar: 44
bu konu ne zaman acildi, hala yardima ihtiyacin varmi bilmiyorum ama ben birminghamda yasiyorum...istersen yardimci olabilirim...
UKguzeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #5
sezerantonio
Üye

Yazılar: 41
Merhaba Arkadaslar Buraya Dil Ogrenmek Icin Gelen Arkadaslara Tavsiyem Truk Arkadas Edinmek Yeirne Ingiliz Veya Ingilizce Konusabileceginiz Birisyle Arkadaslaik Edin Yoksa Turk Ile Turkce Konusarak Ingilizcenizi Gelistiremezsiniz . Ben 2003 Yilindan Beri Birminghamdyim Bay Ve Bayan Kuaofr Salonum Var Ogrencilerin Hepsi Benim Musterim Sayilir Yardima Ihtoyacoi Varsa Benimle Kontak Kurabilirler 0044 0121 429 41 00 Isyerimin Numarasi Ismim Sezer.
sezerantonio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #6
sezerantonio
Üye

Yazılar: 41
Merhaba Arkadaslar Buraya Dil Ogrenmek Icin Gelen Arkadaslara Tavsiyem Truk Arkadas Edinmek Yeirne Ingiliz Veya Ingilizce Konusabileceginiz Birisyle Arkadaslaik Edin Yoksa Turk Ile Turkce Konusarak Ingilizcenizi Gelistiremezsiniz . Ben 2003 Yilindan Beri Birminghamdyim Bay Ve Bayan Kuaofr Salonum Var Ogrencilerin Hepsi Benim Musterim Sayilir Yardima Ihtiyaci Veya Bilgi Almak Isteyenler Benimle Kontak Kurabilirler 0044 0121 429 41 00 Isyerimin Numarasi Ismim Sezer.
sezerantonio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2008   #7
aspasi
Çaylak Üye

Yazılar: 4
ben de Antalya dan birmingham a gelicem yakında ve acayip panik oluyorum.
Dil bilmem yol bilmem, kimseyi tanımam nasıl olacak bu iş hıç bir fikrim yok. Arkadaş edinin diye yazıyorsunuz ama arkadaş edinmek de kolaymı. Napıcaz sırıtık bi yüzle yanına gidip merhaba ben şuyum pek ingilizcede bilmiyorum ama artık kusura bakma bi arkadaş olalım da gerisi gelir mi dicez
Öff başka yolu yokmu bunun yahu, bi yaştan sonra kaynaşmak, arkadaş olmak , alışmak zor.
Bakalım denizcez..
aspasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008   #8
kara kartal
Çaylak Üye

Yazılar: 27
abi kartal dan baska kus londradan baska sehir tanimam. birmingham mis. ya orda hasa allah bile yok. londradan vaz gecmeyin burda bi sentez var

[email]london-eagle@hotmail.co.uk[/email]

kara kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008   #9
Mete_
Üye

Yazılar: 82
Smile

Kocaman topik acmisim Birmingham diye, biraz baksan sagina soluna goreceksin. Neyse Birminghamda napilir?

Once disari cikilir sehir merkezine gidilir, essiz bucaksiz alisveris merkezlerinde ozellikle BullRing de bir guzel dolasilir, sonra Nandos`da siki bir oglen yemegi yenir, daha sonra Carling Clubde cilginlar gibi eglenilir. Bunun gibi aktiviteler Birminghamda surer gider. Ama hicbir yer Londra gibi degil. Boyle konusuyorum ama anca yaz donemi simdi Uni basladi, ders calis okula git sonra hafta sonu ise git bana bile zaman kalmiyor maalesef. Neyse Birgun uniye ugra (Aston University ~ Birmingham). Sana daha uzun anlatirim, maalesef her turlu sosyal aktiviteyi durdurdum, haril haril ders calisyorum...
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2008   #10
tuceee
Çaylak Üye

Yazılar: 21
Alıntı:
Mete_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kocaman topik acmisim Birmingham diye, biraz baksan sagina soluna goreceksin. Neyse Birminghamda napilir?

Once disari cikilir sehir merkezine gidilir, essiz bucaksiz alisveris merkezlerinde ozellikle BullRing de bir guzel dolasilir, sonra Nandos`da siki bir oglen yemegi yenir, daha sonra Carling Clubde cilginlar gibi eglenilir. Bunun gibi aktiviteler Birminghamda surer gider. Ama hicbir yer Londra gibi degil. Boyle konusuyorum ama anca yaz donemi simdi Uni basladi, ders calis okula git sonra hafta sonu ise git bana bile zaman kalmiyor maalesef. Neyse Birgun uniye ugra (Aston University ~ Birmingham). Sana daha uzun anlatirim, maalesef her turlu sosyal aktiviteyi durdurdum, haril haril ders calisyorum...
bende birminghama yakın wawrick teımm lutfen burası hakkında bilgin varsa benıde aydınlatrsan sevınırm yoksa sıkıntıdan olmek uzereıımmmmmmm: ((((
tuceee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil