Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 01.11.2008   #1
Sonny
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Neden dil kursu ????

Arkadaslar kusura bakmayin kimseyi kirmak istemiyorum ama neden illa ingilizce ogrenmek icin ingiltereye gidiyorsunuz ? Ben liseden mezun olduktan sonra ingilizcem sifirdi ama sonra bir kitap aldim kendime bide internette ogrendim ingilizceyi sonrada filmleri ingilizce izledim su anda bir firmada ingilizce telefonda destek veriyorum , her yerden musterimiz var ingiltere , irlanda , iskocya tamam bazen aksanlarindan dolayi zorluk oluyor ama %90 anliyorum ve yardimda ediyorum.

Yani neden ingiltere o kadar para dil kurslarina , yazik degil mi ? elinizin altinda internet var eskisi gibi degil artik bence ingilizce cok kolay bir dil istedikten sonra hic ingiltereye gitmenize herek yok bence.
Sonny isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #2
Sonny
Çaylak Üye

Yazılar: 8
yanlis yere acmisim mod arkadas ingilizce bolumune tasirsa sevinirim
Sonny isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2008   #3
caneration
Üye

Yazılar: 78
neden dil kursu
1. Tembel birisiyim evde ne kadar calismaya calissamda, bir calisma duzeni olusturamadim
2. Turkiyede okul ve is durumundan dolayi kafami kaldiracak zamanim olmuyordu. Bos zamanim oldugunda da gezip egleniyordum.
3. Ingiltereye cokda gelmek istemiyordum vize icin bile cok istekli degildim. Hatta aman amanda bir belge hazirlamadim yani anlayacagin cokta hevesli degildim.
Ama ingilterenin is hayatinda bir referans olacagini dusundugum icin geldim.
4. Canim biraz heyecan istiyordu. Zaten masraflarimida kendim karsiladigim icin boyle bir heyecana girmek istedim. Yasim gencken icimde bir heves kalsin istemedim. Yas gecince sonra gelmeside zor olacakti.
5. Ingiltereye geldigim ve seninde dedigin gibi bir ton parayi buraya yatirdigim icin kendimi ogrenmek zorunda hissediyorum ve ne kadar Turkiyede ingilizce konusmaktan biraz cekinsemde burda daha bir ay gecmesine ragmen kendimi cok rahat hissediyorum ve daha hizli ogrenebilmek icin konusmaya calisiyorum.
6. Turkiyenin disinda bir ulkeye gitmek istiyordum. Ingiltereyi gercekten merak ediyordum.
7. Ucaga binmek istiyordum. Ingiltere bahanem oldu
daha yazmiyim yeterli heralde bu maddeler benim icin...

--------
not konuyla alakali degil ama yazmak istedim
not: Ingiltereye(Londraya) geldigim icin hic pisman olmadim. Cok Turk var diyorlardi.
Kimse gelip yakaniza yapismiyor gel arkaslik kur beraber gezelim diye. Sinifimda hic Turk yok kaldigim evdede yok bunlarin tabiki avantaji var. Ama millet Londraya Turk var diye gelmeyi dusunmuyor. Burdaki aktiviteler eglenceler zannetmiyorum diger sehirlerde olsun. Sinifin disinda daha cok ingilizce konustugumu dusunuyorum. Partiler filan katilmaya calisiyorum. Turk olarak bir kac arkadasim var ama grup ortamindada Turkce konusmuyoruz. Bilmiyorum ama Londra gercekte hosuma gitti(Istanbulu daha cok sevdigimi belirmek isterim(Gulhanede cay icmeyi, besiktas sahilinde arkadaslarla oturup sohbet etmeyi ozledim))

Tavsiye olarakda, film izlemek gercekten yarali oluyor.. ben hergun bir film(altyazili) izlemeye calisiyorum. Su Turkce dusunme mantigini bir birakamadim. hala konusma hizina yetisememis olsamda yakinda onuda atlatacagima inaniyorum..

Bu arada senide tebrik ediyorum kendi basina ingilizceyi ogrendigin icin...
caneration isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil