İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

ne üzerine master yapmalıyım

Seçenekler Stil
Alt 09.12.2008   #1
tuem
Çaylak Üye

Yazılar: 1
ne üzerine master yapmalıyım

2009da grafik tasarımdan mezun olacağım ne üzerine master yapmam konusunda kararsız kaldım aynı zmana da aö de işletme okuyorum ingilizcem sınavdan yeterli not almak için yeterli değil tahmini mezuniyet notum da 3.30yada 3.50 olucak
tuem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2008   #2
macintosh
Kıdemli Üye

Yazılar: 102
Alıntı:
tuem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
2009da grafik tasarımdan mezun olacağım ne üzerine master yapmam konusunda kararsız kaldım aynı zmana da aö de işletme okuyorum ingilizcem sınavdan yeterli not almak için yeterli değil tahmini mezuniyet notum da 3.30yada 3.50 olucak
Merhaba tuem, bence öncelikle cevaplaman gereken ileride ne yapmak istediğin. yine grafik tasarımıyla ilgili bir işmi yapmak istiyorsun, yoksa işletme lisansını da kullanarak işletme alanında mı çalışmak istiyorsun. Biz burda sana bölüm öneririz ama sonuçta bu senin hayatın. Sen bize ileride ne yapmak istediğini söle bizde ona göre sana master bölüm ve okul önerelim. Bu 3.3 grafik tasarımındaki not ortalaman dimi. Peki işletme aöf den bu sene mezun oluyor musun lisans diploması ile, yoksa aöf sadece 2 yıllık falan mı. Bide onun not ortalaması ne.
macintosh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil