Bir hafta önce aldığım 2.465ten adlığım pound bugün itibariyle serbest piyasada 2.5550 oldu.Yuh diyorum.2500 pound almam lazım ama Dünyayı saran global ekonomik kriz bizi de baya etkiliyor.Şu anda almayımı tercih edersiniz yoksa bekleyip piyasaların sakinleşmesini mi??Sonra daha da artış olmasın?Döviz kurunu takip eden arkadaslar ne düşünüyor?
Bir hafta önce aldığım 2.465ten adlığım pound bugün itibariyle serbest piyasada 2.5550 oldu.Yuh diyorum.2500 pound almam lazım ama Dünyayı saran global ekonomik kriz bizi de baya etkiliyor.Şu anda almayımı tercih edersiniz yoksa bekleyip piyasaların sakinleşmesini mi??Sonra daha da artış olmasın?Döviz kurunu takip eden arkadaslar ne düşünüyor?
sorma yaa sen yıne 2500 pound alıcaksın ben napıcam okul fıyatı 3986 konaklama vs vs off
ben 2000 aldım onceden sımdı bi okadar daha lazım ama ne yapacağım bilemiorum.Her gecen gün artıor ama artacağı kadarda arrttı. Cok dikkatli olmak lazım.
Bu gidiş hat iyi değil hele yeni vize bekliyip okula ve konaklamaya ödeme yapacaklar için :S offff beklemesi ayrı dert bide ekonomisi eksikti zateee şans yok
şu ara 2.39 seviyesinde alacaksanız alın derim. gecen sene yazı 3.00 ytl yi gordugunu bilirim
kıbrısta ev kiraları sterlin üzerinden onun icin 3 sene kıbrısta sterlini takip ettim