İngiltere’nin neredeyse tüm kentlerinde yılbaşı gecesi alkol duvarını aşan İngilizler, muhtelif rezaletlerin yaşanmasına yol açtılar.
Öyle ki, yılbaşı gecesi alkol bağlantılı çeşitli olayları haber vermek için, ortalama her yedi saniyede bir acil yardım servisi 999 arandı. ;
Tüm ülkede hüküm süren dondurucu soğuklara karşın yeni yıl kutlamaları için cadde ve meydanlara dökülen İngilizler, gecenin ilerleyen saatlerinde aşırı alkol yüzünden kafayı bulunca, müthiş bir kaos yaşandı.
Taşkınlık yapan, kavga eden sarhoşları etkisiz hale getirmek için polis zorlandı, yarı çıplak kaldırımlarda sızan kadın ya da erkeklerin imdadına yetişmekte ambulanslar yetersiz kaldı. Hastaneler yaralılarla dolup taştı. Essex’te çıkan kavgada ise bir kişi bıçakla yaralandı.
simdi ingilizleri gecelimde bizim durumumuz ne olacak.
bir bayram sonrasi ,bilanco 200-300 olu ve binlerce yarali.
bir mac sonrasi yasanan olaylarda bir suru yarali ve olu.
bir dugunde atilan kursunlarla oldurulen insanlar ...
bu ingilizler icip kendilerine zarar veriyorlar en azindan
bizimkiler ictikleri zaman trafik canavari olup insanlarin canlarina
ve mallarina zarar veriyorlar.
yetermi bu kadar?
ya iki dakika konuyu tartışmaya karşılıklı atışmaya çevirmeden duramıyoruz ne tuhaf bir iştir bu.Ben bizim halimizi biliyorum.Zaten ingilizler kötü biz iyiyiz diye de açmadım başlığı.Ben Biraz da Esprili bir şekilde yazdım zaten ne olcak bu ingilizlerin hali diye.Sonuçta haberdir okunur.Kimseye biz çok iyi durumdayız diye bir şey ispatlama çabası değil.Neyse istediğniz şekilde algılayın.
simdi ingilizleri gecelimde bizim durumumuz ne olacak.
bir bayram sonrasi ,bilanco 200-300 olu ve binlerce yarali.
bir mac sonrasi yasanan olaylarda bir suru yarali ve olu.
bir dugunde atilan kursunlarla oldurulen insanlar ...
bu ingilizler icip kendilerine zarar veriyorlar en azindan
bizimkiler ictikleri zaman trafik canavari olup insanlarin canlarina
ve mallarina zarar veriyorlar.
yetermi bu kadar?
[quote=farma;28989]ya iki dakika konuyu tartışmaya karşılıklı atışmaya çevirmeden duramıyoruz ne tuhaf bir iştir bu.Ben bizim halimizi biliyorum.Zaten ingilizler kötü biz iyiyiz diye de açmadım başlığı.Ben Biraz da Esprili bir şekilde yazdım zaten ne olcak bu ingilizlerin hali diye.Sonuçta haberdir okunur.Kimseye biz çok iyi durumdayız diye bir şey ispatlama çabası değil.Neyse istediğniz şekilde algılayın.[/QUO
sende haklisin ama iyi yazmis ne diyelim neyse tartismaya gerek yok gercekten
herşey bi yanada bu adamların müziği harbi çok kral,helal valla
güzel deneme evet evet bence de çok güzel..
ama sölemeden geçemicem:
neden sürekli kıyaslama halinde oldugumuzu anlamıyorum. ingilizlerde bu var ama bizde de bu var.. ingilizler şöle kötü ama biz de böle kötüyüz.. biz böle iyiyiz ama ingilizler de böyle iyi.. yahu ingilterede ingiliz yaşar türkiyede türk yaşar bunların ikisi de insandır, birbirinden farklı cinsler değildir. böyle sorunlar ülkesel bölgesel değil küreseldir. her ülkede olur. altı üstü bi haber paylaşmış yani ne var. allala..