Tam hatırlamıyorum ama ben tabelaları takip ederek çok rahat bulmuştum.valizi aldıktan sonra tabela seni alt kata indiriyor orada ofisleri var bileti alıp binebilirsin hemen...
Heathrow 1-2-3'e iniyorsan dışarıya çıkıştan önce sağ tarafa döneceksin zaten "Coach/Bus Station" diye yazar tabelalarda. Heathrow 4-5den gittim ama hiç inmedim bilmiyorum ama sanırım yeraltındaki expresslerle 1-2-3'e geçmen gerekir, mesafe uzun yürünmez okadar yer. Buarada otobüsün hangi perona gireceğin 5dk kala yazar stress yapma sakın.
Aras Terminal 1-2-3 aynı yerde zaten, orada dışarı çıkmadan önce tabelalara dikakt et sağa yönlendirecek seni, zaten National Express tek sayılır alanında Türkiye gibi saat başı 10 otobüs kalkmıyor. Gelmeden önce çıktını al biletin, şöfere göstereceksin onu, orada bekleme yereleri var 5-10dk kala nereye gireceği yazar otobüsün, Örnek 201 Swansea 12. peron.
Tavsiye inince su felan alıp öyle muavin su getir yok, bizdeki gibi molada vermezler direk basar gider ama merak etme otobüslerde en arkada WC var, hiç girmedim ama var