Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Mulakata cagirma niye ama! ?

Seçenekler Stil
Alt 15.02.2008   #1
erkan
Üye

Yazılar: 52
Mulakata cagirma niye ama! ?

11 subatta yapmis oldugum basvurum 12 subatta sonuclandi ve adresime 15 subatta yani bugun teslim edildi !. Sonuc mulakat. Belgede yazanlara gore benden ek bi evrak ta istemiyorlar zira butun evraklar eksiksiz sunulmustu onlara ingilizce olarak!?

Acaba ingiltere vizem bittikten sonra turkiyede evlendim ondan dolayi mi gorusmeye cagirdilar? yanimda evrak gotureym dicem ama hic biri isaretlenmemis . bi de ta mart in 3 une vermisler tarihi . !

deneyimi olan arkadaslar varsa !! ? yani

basvurdugum vize EEA es vizesi idi.. esim avrupa birligi vatandasi. yerlesim vizesi gibi bisey

goruslerinizi bekliyorm...
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #2
erkan
Üye

arkadaslar fikri olan yok mu yaw ???
Alt 16.02.2008   #3
kayafk
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Dostum mülakata çağırmalarındaki neden tereddütte kalmıştır o yüzden çağırmıştır benim sana tavssiyem başvuru formunda ne yazdıysan onları hatırlamaya çalış çünkü aynı şeyleri sorucaklar evraklarda yazanları doğrularsan hiç bi sorun çıkmaz ama farklı şeyler söylersen zorlıcaklar seni ona göre inşallah alırsın vizeni
kayafk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2008   #4
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
tum evraklari ingilizceye cevirdin mi?. faturalari. tel kayitlarini. senin banka kayıtlarini. vs.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2008   #5
erkan
Üye

ewt zaten londra da yasadigimiz icin hersey ingilizce idi... sanirsam tam vizem bittikten sonra burda evlendik ondan killandilar sorular soracaklar hadi hayirlisi ...

Seçenekler
Stil