11 subatta yapmis oldugum basvurum 12 subatta sonuclandi ve adresime 15 subatta yani bugun teslim edildi !. Sonuc mulakat. Belgede yazanlara gore benden ek bi evrak ta istemiyorlar zira butun evraklar eksiksiz sunulmustu onlara ingilizce olarak!?
Acaba ingiltere vizem bittikten sonra turkiyede evlendim ondan dolayi mi gorusmeye cagirdilar? yanimda evrak gotureym dicem ama hic biri isaretlenmemis . bi de ta mart in 3 une vermisler tarihi . !
deneyimi olan arkadaslar varsa !! ? yani
basvurdugum vize EEA es vizesi idi.. esim avrupa birligi vatandasi. yerlesim vizesi gibi bisey
Dostum mülakata çağırmalarındaki neden tereddütte kalmıştır o yüzden çağırmıştır benim sana tavssiyem başvuru formunda ne yazdıysan onları hatırlamaya çalış çünkü aynı şeyleri sorucaklar evraklarda yazanları doğrularsan hiç bi sorun çıkmaz ama farklı şeyler söylersen zorlıcaklar seni ona göre inşallah alırsın vizeni
ewt zaten londra da yasadigimiz icin hersey ingilizce idi... sanirsam tam vizem bittikten sonra burda evlendik ondan killandilar sorular soracaklar hadi hayirlisi ...