muhasebe ustune sertifika yada diploma prog.katılmayı dusunuyorum burda smmm belgem var dil seviyemde intermadiate yada upper seviyede ama hangi okul iyidir gercekten bana bilgi verir okular buluyorum ama tatmin olamıyorum sizin bildiginz eğitiminin iyi oldugunu bildiginiz okulları tavsiye ederseniz gercekten cok sevinirim 2 ay oldu geleli ingilterden ama okul bulamdım henuz bulup hareket gecmem lazım simdiden tskler egitim suresi yada ucreti onemli değil egitmi iyi olsun yeterli
muhasebe ustune sertifika yada diploma prog.katılmayı dusunuyorum burda smmm belgem var dil seviyemde intermadiate yada upper seviyede ama hangi okul iyidir gercekten bana bilgi verir okular buluyorum ama tatmin olamıyorum sizin bildiginz eğitiminin iyi oldugunu bildiginiz okulları tavsiye ederseniz gercekten cok sevinirim 2 ay oldu geleli ingilterden ama okul bulamdım henuz bulup hareket gecmem lazım simdiden tskler egitim suresi yada ucreti onemli değil egitmi iyi olsun yeterli
selam herhangi bir kurs bulabildin mi ? benimde smmm belgem var...su hastingste dil kursuna gidiyorum...ingilizcem upper intermediate seviyesinde...buda hastings collegede ocakta baslayacak bir sertifika programi var ama karar veremedim gidip gitmemeye...
ocak ayında sertifika programına katılacağım demişsin ,
birkaç öneri,
Şirket stratejisinde neredeyse olmazsa olmaz bir eksen olan toplam kalite yönetimi (ISO 9000 uygulamaları) son yıllarda yeni bir dalla genişlemiştir: Çevre kalitesi muhasebesi (ISO 14000). Çevre kalitesi kuram ve uygulamalarının muhasebedeki yansıması da çevre muhasebesi olmuştur. Bu konuda özellikle Britanya’lı (İngiltere ve Galler Sertifikalı Muhasebeciler Enstitüsü’nün çalışmaları, İskoçya Sertifikalı Muhasebeciler Enstitüsü’ nün çalışmaları vb. çok ciddi çalışmaları var.
Bu konular da bir sertifikasyona gitmeyi önerebilirim Bu konular da Türkiye de çok az çalışma var...
Türkiye de şirketlerin bakış açısı sadece vergi bazlı ...
Konu ukvisa2008 tarafından (17.01.2009 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
ocak ayında sertifika programına katılacağım demişsin ,
birkaç öneri,
Şirket stratejisinde neredeyse olmazsa olmaz bir eksen olan toplam kalite yönetimi (ISO 9000 uygulamaları) son yıllarda yeni bir dalla genişlemiştir: Çevre kalitesi muhasebesi (ISO 14000). Çevre kalitesi kuram ve uygulamalarının muhasebedeki yansıması da çevre muhasebesi olmuştur. Bu konuda özellikle Britanya’lı (İngiltere ve Galler Sertifikalı Muhasebeciler Enstitüsü’nün çalışmaları, İskoçya Sertifikalı Muhasebeciler Enstitüsü’ nün çalışmaları vb. çok ciddi çalışmaları var.
Bu konular da bir sertifikasyona gitmeyi önerebilirim Bu konular da Türkiye de çok az çalışma var...
Türkiye de şirketlerin bakış açısı sadece vergi bazlı ...
yazdigin mesajla direk ilgilendim, cevre muhendisliginden mezunum, turkiyede ISO 9001 ve OHSAS 18001 egitimlerini aldim ama burda da daha fazlasini deneyebilirim mumkunse bunu yapmak, her yonden de fazla artiyla donmek istiyorum ulkeme yani ingilteredeyken ne yaparsam kardir seklinde bi dusunceyle, o yuzden bu sertifikalari almak icin neler yapabilirim nerelere basvurabilirim bilginizi paylasirsaniz sevinirim
arkadaslar bn ege üniversitesi ing iktisat bolumunden mezun oldum bu yıl. ingilterede muhasebecilik yapmak ıcın nasıl bir egitim almam lazım sırayla nasıl bir yol izlemem lazım. yardımlarınızı bekliyorum.
siteye yeni üye olduğum için yazına geç te olsa bir cevap vereyim.ingiltere de muhasebeci olarak çalışmak istiyorsa acca sınvalarını vermen ve 3 yıllık türkiye deki gibi mesleki staş çalışmasını tamamlamış olman gerekiyor bildiğim kadarıyla.ben ingiltere de muhasebe ve denetim alanında dil öğrenmek istediğim için araştırıyorum biraz.smmm bitirme sınavlarına gircem aralık ayında.sonra ingiltereye gitmek istiyorum.eğer denetim ve finans alanında ingilizce kursuna gidebilirsem orada acca sınavlarıı araştırıcam biraz,ve girip vermeye çalışcam ama çok zor olduğunu duymuştum.ingiltere de bu konu hakkında bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.http://www.financialenglish.org/icfe/index.html en azından burası hakkında şimdilik.