Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun.Tüm Arkadaslara Mutlu bayramlar...
bu sabah benim gibi yalnız uyanıp sevdikleriyle bayrm gecirmek için vize çilesinin bitmesini bekleyen tüm arkadaslarım hepini ze Allah kolaylık versin tekrar İYİ BAYRAMLAR...
keşke ailemin yanında olabilseydim keşke o güzel yemeklerden biraz tada bilseydimm en çok yemeklerimizi özledim desem ayıp etmiş olur muyum???? birde o kargaşayı
keşke ailemin yanında olabilseydim keşke o güzel yemeklerden biraz tada bilseydimm en çok yemeklerimizi özledim desem ayıp etmiş olur muyum???? birde o kargaşayı
olmazsiiiiin cunku bende ailemi coook ozledim ve onlardan ayri gecirdigim ikinci bayram ve icim burkuldu 2 gundur,en cokta annemin baklavasini ozledim