Yok olur mu ne demek tesekkur ederim yine de. Ancak izin verirsen bir sey sormak istiyorum sadece genel olarak fiyatlari bileyim diye. Eger bayan olsaydi ne kadar'a kiralardiniz? Cunku ben okuldan bir arkadasimla gelecegim ancak o 2 hafta sonra gelecek belki onun ihtiyaci olabilir. Istersen ozel'den de atabilirsin cevap.
Selam tekrardan. Ben temmuz basinda londra'da olacagim. Dil kursuna gidiyorum kursumun adresi Oxford Street üzerinde bir kurs.
Kursa yakın bölgeler oldukça pahalı. O yüzden kursa da çok uzak olmayacak şekilde uygun bir ev/oda arıyorum. Aile yanı da olabilir fikirlere açığım.
Herkese iyi günler.
selam
bizim bromley'de kiralık 2 odamız var. Eğer ilgilenirsen babamla irtibata geçebilirsin. Klasik kasvetli londra evleriyle alakası yok ve kapıdan çıkar çıkmaz busler hizmetinde. Ulaşım da inanılmaz rahat.
rıfat turkerkman 00447931530625
benim ev oxford strete 25 dakkali felan uzaklikta ayrica kasvetli degil modern bir apartman cokta temiz zaten sadece esimle ben variz baskada kimse yok esim ingiliz bu arada ilgilenenler olursa mesaj gondersin
Selam herkese. Biletimi kesin olarak aldigimindan artik daha net konusabiliyorum
11 Temmuz akşamı Londra'dayım. En geç 12 Temmuz'da odama yerleşmek istiyorum
Hala tekliflere açığım..Zone 1-2-3 tercihlerim,Zone-4 düşünmüyorum..
Oxford Street'e yakın olması ve tabii makul olmasi cok iyi bir tercih sebebi Ayrica benden sonra da 3 arkadasim gelecegi icin onlara da yer ayarlamak durumundayim tabii once kendime
benim ev oxford strete 25 dakkali felan uzaklikta ayrica kasvetli degil modern bir apartman cokta temiz zaten sadece esimle ben variz baskada kimse yok esim ingiliz bu arada ilgilenenler olursa mesaj gondersin
slm ben 14 temmuzda londarada olacağım fiyat konusunda bir açıklama yapabilirmisin