Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 17.11.2009   #1
Lweo
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
merak ediyorum?

arkadaşlar çevrenizde arkadaş dost. akraba vs.. 2den fazla red alarakta olsa vize almayı başaran kişiler varmıdır?
Lweo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009   #2
nagash
Kıdemli Üye

Yazılar: 226
Ben varım...Nedir merak ettiğin.
nagash isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2009   #3
Cem Doğan
Kıdemli Üye

Yazılar: 248
Alıntı:
Lweo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar çevrenizde arkadaş dost. akraba vs.. 2den fazla red alarakta olsa vize almayı başaran kişiler varmıdır?
Ben gecen yildan beri ust uste 3 kere red aldim ( yerlesim vizesi ) fakat dorduncu basvurumdan sonra vizeyi verdiler ( mahkemeye temyize hic gitmedim ) 2 ay once yerlesim vizemi almayi basardim ama bir yil boyunca cok ugrastilar herturlu sacmaligi gerekce yaptilar ama vazgecmedim ustune ustune gittim en sonunda almayi basardik bence temel olarak hickimsenin yilmamasi gerekli cunku zaten konsolosluk bir yildirma politikasidir tutturmus gidiyor ve bu kriterleri herkes uzerinde kullaniyorlar ve red cevabi icin acikcasi bahane ariyolar da diyebiliriz ama burda suc gene BIZDE onlarda degil cunku biz turk milleti olarak her isin icine duygularimizi bulastirdigimiz icin ( onlarsa mantigini ) ve kendimizi onlarin yerine koyamayip sadece tek tarafli ( kendimizi dusundugumuz icin ) vizeyi alamiyoruz ve sonra soyle oldu boyle oldu diyerek kendimize kiziyoruz .
Ya arkadas adamlar bi form veriyolar liste var istedikleri evraklar var istedikleri onlar haaa varsa elinde bir kac extra evrak o zaman yaparsin basvurunu ama bizde oyle degil taki ilk vize reddine kadar sorun yok cunku biz KRALIZ ama red cevabini elimize verdiklerinde bir anda BILIMADAMI kesiliyoruz ve formlardan tut aramadigimiz yer kalmiyo ve bu durumda kendimize neden su soruyu sorma geregi duymuyoruz ( bunu hic anlamam iste ) Ya kardes bugune kadar aklin nerdeydi ?
Cem Doğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2009   #4
Lweo
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
sahte evraktan dolayı red aldım ama ben sahte evrak sunmadım benim vize danışmanım ingilizceyi bildigime dair b2 sertifika yerine geçen bir döküman sunmuş ve bu dökümanın sahte oldugu ortaya çıkmış benim beginner sertifikam vardı zaten ama yetersiz ben bilseydim bir kursa kaydolur alırdım sertifikamı ama vize danışmanım birşey olmaz deyip koymuş. şimdi 2.başvurumu yapacam korkuyorum doğrusu ne olacak diye 0 riskle belgeler sunacam ama konsoloslugun insiyatifine kalmış sizce sonuç ne olur ?
Lweo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2009   #5
nagash
Kıdemli Üye

Yazılar: 226
Alıntı:
Lweo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sahte evraktan dolayı red aldım ama ben sahte evrak sunmadım benim vize danışmanım ingilizceyi bildigime dair b2 sertifika yerine geçen bir döküman sunmuş ve bu dökümanın sahte oldugu ortaya çıkmış benim beginner sertifikam vardı zaten ama yetersiz ben bilseydim bir kursa kaydolur alırdım sertifikamı ama vize danışmanım birşey olmaz deyip koymuş. şimdi 2.başvurumu yapacam korkuyorum doğrusu ne olacak diye 0 riskle belgeler sunacam ama konsoloslugun insiyatifine kalmış sizce sonuç ne olur ?
Özelden sana bir link attım orayı incele bence.Bir fikir sunar sana.
nagash isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil