İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 17.09.2007   #1
emel_all
Çaylak Üye

Yazılar: 9
merabaa

meraba arkadaslaar, turkiyedeyken bsyler sormus cevaplar almistim. simdi burdayim, au pairim.ingiltereye gelip de yazamyi birakanlardan olmak istemedim ailemden cok memnunum,bu 4. haftam ve cok cabuk alistim. tadworth epsom/surreydeyim.merkezde diilim oyuzden sikci biraz,cikip gezmek gerekiyo,croydon yada londra yakin,ah su ulasim da biraz ucuz olsaydi okula gitmak iicn yarim saat yuruyorum,bu biraz can skici.arkadas edinmeye calisiyorum ama keske ingilizlerle daha fazla konusma imkani olsa,onun icin spora ya da bulursam kursa fln gitmek istiyorum.modayla yada cizimle ilgili mesela kurslar varmidir? bildiginiz yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim. bir de biraraya geldi mi bu forumdan kimse bilmiyorum ama yakin bi zamanda toplanip sohbet falan etsek arkadaslar guzel olmaz mi?
emel_all isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2007   #2
goborto
Üye

Yazılar: 86
hos gelmisn benden sana tavsiye spor sosyallesmekve konusrum pratik yaparim dersen pek uygun biyer degil neden dersen ben giden biri olarak soleyim sole oluyo milet takiyo mp3 player `i kulagina takiliyoo yani ole senin ingilzceni gelistrecek bi ortam yok yada benm gittigm yer ole
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2007   #3
emel_all
Çaylak Üye

hosbuldk tavsiyen icin tesekkurler, dorudur ben hic ole dusunmemistim, spor yapmak icin giderm artik napalm, konusmak icin de yetiskinler icin kurslar varmis dye duydum hobilerini gelstrmek icin falan ole bsy bulabilirsem gideym diorm. giden varsa yazsin lutfen, okul disinda ozellikle ingilizlerle konuscak ortam bulmam lazim yoksa kendi kendime pratik yapmak durumunda kalicam
Alt 26.09.2007   #4
aigina
Çaylak Üye

Yazılar: 11
meraba ben aupair olarak ingiltereye gidecegim.bende moda tasarım , tekstil tasarımı gibi kurslara gitmek istiyorum bu konuda bişeyler bulursan bilgi verirsen sevinirim. şu anda bende arastıryorum bişeyler bulursam ietirim.
aigina isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2007   #5
emel_all
Çaylak Üye

merabalar,tabi ki henuz yok ama bilgim olunca yazarim, umarim sen de bulursan birseyler paylasiriz,kolay gelsin
Alt 25.12.2007   #6
aigina
Çaylak Üye

ben de 5 ocak ta surrey-reigate e geliyorum au pair olarak.nasıl bi yer bahsedebilirmisin.londraya ulaşım filan nasıl.bide hangi okula gidiyorsun.nekadar ödüyorsun.cok soru sordum kusura bakmabu arada ailenin ii olmasına cok sevindi.umarım benimkide ii olur..
Alt 26.12.2007   #7
gagari
Üye

Yazılar: 81
Arkadaşlar bizim milletimiz gönüllü hizmetcilige ne kadar düşkünmüş ya Anlamadim gitti. Arkadaşlar bir ingilizce icin deymez gönüllü hizmetcilige. Ayrica ingilizler oturupta siznle sohbet etmez ancak dalga gecer. Bunu unutmayin. hehehhe
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007   #8
aigina
Çaylak Üye

bence au pairliği böyle degerlendirmemek lazım.Cok avantajlı ve faydalı program.maddi acıdan imkanı olmayanlar için özellikle.(dil okuluna gidemeyenler için mesela )hem ayrıca ailesiyle çok ii dostuklar kuran çok arkadasım war benim.Türkiye ye ewlerine ziyaretlerine gelenler bile oluyor.nasıl her Türk insanı aynı degilse her İngiliz insanı da aynı olmaz.bunu unutmamak lazım bence.bu tür yorumlar yapanlarında bu yorumları yapmadan önce iice düşünmesi gerektiği gibi ayrıca
Alt 26.12.2007   #9
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
bizim bi akraba var, yaklaşık 25 30 sene londrada yaşamış, 5 sene öncede ailecek kesin dönüş yaptılar, bende gitmeye niyetliyim ya bi sorayım dedim, nedir nasıldır falan filan , sormaz olaydım, dedi benim kızım olsa aslaaa göndermemde etmemde falan filan.. neyse kadın gitti..
annem panikledi.
anne diyorum lütfen beni bilmiyomusun sen ..gece dışarı çıkmıcam etmicem içkim yok bişeyim yok ...derken zorla ikna ettim ama benimde moralim bozuldu yani..
Bu yazdıklarınızı bi okusa var yaaa beni ingiltere olayından afaroz eder valla )

başarılar..
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2008   #10
emel@all
Çaylak Üye

Yazılar: 12
sevgili gagari,au pairlik kavramina oldukca uzak gordum seni, ben geldigim ve au pair oldugum icin ve de onlarca farkli ulkeden arkadaslar edindigim, elimi kolumu sallaya sallaya hayal bile edemedigim yerleri gezdigim ve ayrica ingilizcemi kisa bi surede suan sahip oldugum seviyeye getirebildigim icin coooook mutluyum,aileyi de kendi ailem gibi seviyorum,onlar da beni,kendi evimde gibiyim,ingilizler de seni tanimasa bile nasi gidiyo? dye konuya girip seninle istedigin hatta istemedigin kadar guleryuzle sohbet eden insanlar,sen karistirdin heralde.Ayrica o `bi ingilizce` dedigin seyi yabana atmamani tavsiye ederim,biraz dusun sen.
emel@all isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil