avustralyada öğrenim gören bi arkadaşım mektup arkadaşlığıyla ingilizcesini ileri seviyelere taşıdığını söylediği günden itibaren ingiliz bir mektup arkadaşı arayışı içerisine girdim ancak bulamadım.bildiğiniz doğru düzgün,cılkı çıkmamış bir site varmı bu konuyla ilgili.teşekkürler...
90 ların başlarında çok meshurdu bu mektup arkadaşlığı meselesi. İşe de yarıyordu sanırım. Türkiye'deki liselerde İngilizce öğretmenleri uğraşırdı bu işle yanlış hatırlamıyorsam.
Sonra Mektup denen şey öldü.
Mektubu öldürenin adı email. Küçük kardeşi chat de suç ortağı. Açıktan suç duyurusunda bulunuyorum burdan
esasında bende tam da bundan bahsetmek istemiştim.elbette günlerce mektup bekleme telaşına düşmemek lazım.sitede yazışarak hallolabileceğini düşünmüştüm.açık açık yazmamışım ama orasıda dooru
bence mektup arkadaşlığının yeri ayrı. şöyle mesela , ilk olarak writing yapıosun. ikincisi ingilteredeki arkadaşın sana mektup gönderdiğinde sen o mektubu tam olarak anlayana kadar okursun veya sözlükten bulursun kelimenin anlamlarını. ama chat yaparken kaçırdığın bir kelime olunca dönemiosun. bence mektup arkadaşlığı kalıcı ve öğretici ki burdakilerde bir mektup hastalığı var görmen lazım.
okulda haylazdim lisemi bir defterle bitirmisitim. ingilizceden de cakmazdim hemde hic ama bende bu dili internete ogrendim. ilk yazdiklarima bakinca kendimi gulmekten alamiyorum. neyse eger gercekten istiyorsan yapabilirsin.