İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

mc donalds da iş buldum,student visa

Seçenekler Stil
Alt 03.08.2008   #1
squamoza
Üye

Yazılar: 53
mc donalds da iş buldum,student visa

perşembe bana randevu verdiler.görüşmeye gittim.pasaportumda çalışma iznim olduğu yazılı.(öğrenci vizem var)ayrıca polis kaydımı da yaptırdım belgem elimde.bunun dışında ihtiyacım olan bir belge varmı,varsa nasıl alabilirim.perşembeye kadar az vaktim ve bu işe çok ihtiyacım var.lütfen yardım
squamoza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2008   #2
tuncsea
Çaylak Üye

Yazılar: 14
squamoza benım kuzenım suan london da ve sordum tamam durumdasn yanı
tuncsea isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2008   #3
squamoza
Üye

Alıntı:
tuncsea´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
squamoza benım kuzenım suan london da ve sordum tamam durumdasn yanı
insurance num gerekmiyormu?daha almadım ama başvurdumama perşembeye gelirmi bilmem
Alt 04.08.2008   #4
squamoza
Üye

Alıntı:
yasartahir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
işi nasıl buldun net üzerinden basvurabilecegimiz bir insan kaynakları sayfası mevcutmu ?

bu arada sadece formda ve netde okuduklarıma dayanarak soyluyorum . işe girdikten sonra national insurance number alabiliyosun . daha oncesinde n.i numarasını almak için işssizken basvuru yapamıyosun diye biliyorum . konuyla ilgili bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim ..

bu linkten bilgi ednebilirsin
şöyle birşey yazıyor

Applying for a National Insurance number

There is a process of checks we need to go through when you apply for an NI number. Firstly, we make sure you need an NI number. Secondly, we make sure you haven’t already got an NI number. If you need an NI number and you haven’t already got one, we will write and ask you to come to an interview.
We use this interview to check your identity and, where applicable, your right to work – to make sure you are who you say you are, that you are entitled to work in the UK (where applicable) and to protect your NI and social security accounts.
http://www.dwp.gov.uk/lifeevent/benefits/ni_number.asp

kolay gelsin ..
beni perşembe görüşmeye çağırdılar ama şu an numaram yok ama çalışma iznim var bu kesinço zaman görüşmeden sonrada her zaman alabilirim.güzel

mcdonals da iş istiyorsan şu linkten bakman lazım:
http://www.mcdcareers.co.uk/flash.htm
bol şans
Alt 05.08.2008   #5
zeyneppppppp
Üye

Yazılar: 76
Alıntı:
squamoza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
beni perşembe görüşmeye çağırdılar ama şu an numaram yok ama çalışma iznim var bu kesinço zaman görüşmeden sonrada her zaman alabilirim.güzel

mcdonals da iş istiyorsan şu linkten bakman lazım:
http://www.mcdcareers.co.uk/flash.htm
bol şans
internetten mı basvurdun genelede cagırmıolar dıolar bende basvuruorum ama ses yok
zeyneppppppp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2008   #6
eros
Üye

Yazılar: 80
londradaysaniz turk restoranlarina yada ingilizceniz iyiyse yabancilarin islettigi restoranlara basvurun.mc donalds pek iyi bir yer degil calismak icin.burada bircok ajans var.onlara kayit olup onlarin sizi gonderdigi yerlerdede calisabilirsiniz.saatine 5.52 oduyorlar sanirim.iyi sanslar.
eros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2008   #7
eros
Üye

Yazılar: 80
londradaki birkac catering firmasinin linkleri

arkadaslar eger garsonluktan anliyorsaniz(waiter yada waitress) yada buyuk organizasyonlarda mutfakta bulasik yikayabilirseniz(kitchen porter) londrada bu isleri organize eden ajanslarda calisabilirsiniz.cok zor isler degil bunlar.saat ucretleri minimum 5.52 oduyorlar.maalesef bircok turk restorani ve marketi bu saat ucretinin cok altinda bir paraya calistiriyorlar.bu assagida yazdigim linkler benim bildigim agency linleri.baska arkadaslarda ekleme yapabilirler.kolay gelsin.http://www.admiralgroup.com/
http://www.londononline.co.uk/profiles/20380/
eros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2008   #8
Burak81
Üye

Yazılar: 42
Tesekkurler arkadaslar guzel ve bilgilendirici cevaplar yazmissiniz...
Burak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil