İngiltere'de Üniversite ...

Seçenekler Stil
Alt 11.07.2008   #1
burakaytan
Çaylak Üye

Yazılar: 5
MBA,Master

Arkadaslar ben 8 aydır Londradayım dil okulunu bitirdim ve Agustos itibariyle computer uzerine mastera baslıyacagım.master yada mba yapmak isteyen arkadaslara yardım edebilir sorularını cevaplayabilirim..
burakaytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #2
iremce
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Slm bende pre-master programı araştırıyorum. Senin 8 aylık dönemde bitirdiğin dil okulu Genel ingilizce mi yoksa üniversite hazırlık şeklindemi bilgi verirsen sevinirim... Bide hangi danışmanlık firması aracılığıyla gittin güvenlik ve maliyet hakkında da bilgi verebilir misin?
iremce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #3
burakaytan
Çaylak Üye

Benim bitirdigim okul genel ingilizce.cok memnun deildim gerci.burda isim vermemim dogru olup olmadıgını bilmiyorum acıkcası forum kurallarını okumadım)bu arada yas kac ve ne mezunusun.neden pre master??daha detaylı bilgi icin msn den gorusmek istersen ekle beni.mail adresim aynen nickim @hot..
Alt 05.08.2008   #4
iremce
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Slm;
msn den ekledim ama sanırım pek açmıyorsun... Neyse burdan da konuşabiliriz böylece diğer arkadaşlarda faydalanmış olur...
iremce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2008   #5
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
evet ya herkese bişeyleri söylemek lazım aksi takdirde insanlar yanlış yönlendirilebiliyor. Bu konuda bilen herkesin birbirine yardımcı olması amacıyla açılmış bir forum burası. Yardımcı olabileceğim bişey olursa yardım edebilirim..
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2008   #6
burakaytan
Çaylak Üye

Merhaba İremce ben hemen hergun netteyim sanırım beni yanlıs ekledin sana adresimi ozelden attım.
Alt 18.09.2008   #7
fiume
Çaylak Üye

Yazılar: 12
selam arkadaslar..ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.london south bank üni. de mba düsünüyorum.yenı mezunum iş tecrubem yok. ıkı yıl is tecrubesi istedıklerını duydum uk'daki tüm ünilerin. bu üniversite iyi bir üni. midir? yıllık ne kadara gecınebilirim? bu sorularıma cevapn verırsenız cok mutlu olurum.
fiume isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2008   #8
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
merhaba ,

Burda ırkçılık gibi olmasın ama okulda çok fazla sayıda pakistanlı var. Yani sorun değil olması
ama bilmen gerekiğini düşündüğümden söylüyorum.

Ayrıca mba için iyi okullar illaki iş tecrübesi isterler zaten tecrübesiz öğrenciyi alan okulda bence problem vardır. Çünkü mba daha çok yöneticilerin ve uzun yıllar iş tecrübesi olan kişilerin katıldığı bir programdır. Bu açıdan eğerki böyle bir şey düşünüyorsan management alanında master programlarına bakman daha faydalı olacaktır.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2008   #9
fiume
Çaylak Üye

Yazılar: 12
tesekkür ederim MR. adam smith..
sanırım iki yıl iş tecrubesı edındınten sonra mba e basvurmak daha dogru olacak. ingiliz dili ve edebıyatı mezunuyum ve formasyonum var londrada yapabılcegım bir iş var mı? yenı mezunum tecrubem yok.
ve sonra hangi üniler daha ii mba için.
ve fiyat aralıgı nedir?
bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurse sevınırım
fiume isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil