İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 26.06.2008   #1
byjoker
Çaylak Üye

Yazılar: 2
mayfair vs LITE

http://www.mayfairschool.co.uk/

http://www.litecollege.co.uk/

bu iki okul arasında kaldım. ucuz yollu bu okul istiyorum. türk oranı çok az olsun istiyorum. 1 yıl gidicem 6.5 IELTS almak istiyorum. master programına giricem ingilterede.
tavsiyelerinizi bekliyorum..
byjoker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2008   #2
Albatros
Çaylak Üye

Yazılar: 1
vize almada sorun yaratmayacak uygun fiyatlı okul

selam
söylediğin okullar baya uygun fiyatlı
vize almada sorun olmazmı ?bende uygun fiyatlı okul arıyorum ama kararsızım seçenek çok ..ayrıca minimum limit ne olmalı 300 pound tan 10000 pounda okul var ..

konu hakkında bilgisi olan yada tecrube etmis arkadaslardan yardım bekliyorum

tşk
Albatros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2008   #3
e.nacar
Çaylak Üye

Yazılar: 5
dedigin iki okul da iyi,myfair okuluna ev arkadasim gidiyo vede memnun okul iyi.ben lsi ya gidiyorum berbat otesi bi okul hemde iki kati pahali dedigin okullara yazilabilirsin
e.nacar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2008   #4
Oldtrafford
Çaylak Üye

bbc

Arkadaşlar benim sorum Türkiye'de advanced seviyede olup ingilizcesini daha da geliştirmek için İngiltere'deki dil okullarına gidenlere gelsin:

7-8 ay gibi süre orada kaldıktan sonra, Türkiye'ye geldiğinizde bbc'yi, cnn'i rahat bir şekilde anlayabiliyor musunuz? Gitmeden önceki ve sonraki farkınızın derecesi ne kadar?

Yurt dışına gidip onca para dökmemizin tek bir gayesi var: konuşulanı anlamak ve konuşmak.

İngilizce öğretmenliği bölümünde okuyorum. Bu sene son sınıfa geçtim. Ancak hala bbc yi cnn i anlamakta büyük güçlükler çekiyorum. Konuşmaya ve karşı tarafa anlamaya gelince herkes büyük zorluk yaşıyor; İngiltere'de 7-8 aylık dil kursu bu listening&speaking meselesini çözer mi?

Saygılar
Oldtrafford isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2008   #5
Oldtrafford
Çaylak Üye

Thumbs down :(

Neden kimse cevap yazmıyor
Alt 01.10.2008   #6
Oldtrafford
Çaylak Üye

Birileri Cevap Versin Lütfen!
Alt 03.10.2008   #7
poppyzey
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Şimdi şöyle düşünmenizi istiyorum.Burada dili gramer olarak en ince ayrıntısına kadar öğreniyorsunuz daha doğrusu ingilizce öğretmenliğinde eğitim gördüğünüz için sizden beklenen bu.bir yabancıyla konuşurken takılıyorsanız kelimeler dilinizin ucuna geliyo ama bir türlü yerli yerine oturmuyorsa hatta dilinizin ucuna bile gelmiyorsa ortada problem var demektir.burada pratik şansınız olmadığı için ve çevreden bu dile maruz kalmadığınız için televizyondaki amerikan dizilerini ve british aksanlı filmleri anlamamanız gayet normal.Bence sizin bunun için pratiğe yönelik bir kursa yönelmeniz gerekli.Güveniniz yerine gelecektir emin olun.
poppyzey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil