İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Seçenekler Stil
Alt 29.07.2007   #1
tubik
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Master ve Yaşam

Merhabalar, bu siteye daha yeni kayıt oldum ve gördüğüm kadarıyla herkes yardımcı oluyor birbirine. Benim merak ettiğim konu şu; ben ingiliz dili ve edebiyatını gelecek sene bitireceğim ve İngilitere'de master yapmayı düşünüyorum. Benim için öncelikli sorun çalışma sorunu yani orada master yaparken kesinlikle çalışmak zorundayım. Master öğrencileri için çalışma şartları nelerdir? Bir de eğer koşullar değişmezse orada yaşamayı düşünüyorum masterdan sonra bunun için neler yapmak gerekir orada yaşayanların tecrübelerinden yararlanmayı çok isterim. Teşekkürler
tubik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
arkadasim sen gelicek sene okulu bitirecegin icin acikcasi simdiden aciklama yapmak cok zor. burda yabancila icin hersey cok cabuk degisiyo. gecen sene her yerde is vardi. simdi heryerde polonyali ve romanyali var. o yuzden seneye ne olacagini kimse bilemez. benim sana tavsiyem. forumdaki gelismeleri takip etmen. byyyyy
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008   #3
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
erken daha..
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2008   #4
frankymon
Üye

Yazılar: 75
evet dogru soyluyo ingiltere turkiye gibi degil herey cok cabuk deisio bence forumu okumaya devam et (kusura bakma cozum olmadı ama)
frankymon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil