İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

Master sonrası çalışma izni ve detayları

Seçenekler Stil
Alt 28.05.2009   #1
redsky
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Master sonrası çalışma izni ve detayları

Selamlar,

Bir aksilik olmaz ise Kingston University London'da MA in Filmmaking yapmaya geliyorum. IELTS'ten Overall Band 7.5 aldım ve okuldan kabul mektubum geldi. Vize konusunda bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum.

Merak ettiğim konu şu:

Sanıyorum 2006 yılından itibaren her alanda Master eğitimi alan öğrenci mezun olduktan sonra 1 yıl süreyle full time çalışma iznine sahip oluyor, bunu uzatmak, oturum almak, çalışma izni almakla ilgili prosedür ne şekilde işler, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve aydınlatırlarsa sevinirim.

Kingston Upon Thames'te görüşmek üzere ve doğal olarak;
GO FULHAM!
redsky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2010   #2
kılçık
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Merhaba
Ben de Kingston da Business Management masterına kabul edildim. Eylül' de başlayacak...Başvuru aşamasında okul konusunda çok hevesliydim fakat sonradan çevremdeki insanlar okulun yeni olduğu ve köklü bir eğitim kurumu olmadığı konusunda epeyce moralimi bozdular. Danışman firmadaki kız 2.56 not ortalamanla seni kabul edebilcek en iyi okul bu demişti...Okul konusunda ve Kingston da yaşamla ilgili bana bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum...
kılçık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2010   #3
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Master sonrası en az 2 yıl çalışma iznin oluyor, bu sadece adaptasyon için eskiden mezun olan öğrenciler geri döndüklerinde kendi ülkelerinde zorlandıklarından, pratik amaçlı. Sonrası tamamen senin elinde, sen aryıp bulucan yeniiş yada var olan yere sevdiricenki kendini seninle devam etsinler.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil