İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

Master of international Business

Seçenekler Stil
Alt 09.08.2010   #1
ceqqu
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Master of international Business

Merhabalar arkadaslar
Bende ingiltere yolcuları arasına bugun itibariyle katılmıs bulunuyorum
Australia vs Uk mücadelesini ingiltere kazandı. Benim problemim 1 senedir avustralyayı arastırmam oldu ingiltere hakkında bölgeler programlar hakkında ciddi bilgi eksikliğim var.
Elbet bir danısmanla görüşüyorum ama aynı anda kendimde arastırma yapmayı tercih ediyorum. Danısmanlar bu tarihden sonra ocak-Subat dönemine bile yetişememin zor oldugunu söylüdelir. Doğruluğu varmıdır bukadar uzun mu sürüyor işlemler 4 eylülde ielts sınavına gircem. Universite ve vize basvuru süreci nekadar sürüyor arkadaslar?

Diger bir sorum 2.27 ort. ile girne american uni. economics dep. bitirdim. int. Business master programları hakkında bilgi olan arkadaslar hangi üniversitelerin programlarını önerirsiniz?

ceqqu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010   #2
EZG*
Çaylak Üye

Yazılar: 21
Merhaba,öncelıkle kararın hayırlı olsun Bende son 2 aydır bu surec ıcın cok ugrastım senı cok ıyı anlarımIsletme mezunyum ortalamam 2.33 Bournemouth Unıversıtesı International Business'a 31ocakta baslyorum.Acıkcası ortalamam dusuk oldugu ıcın cok secenegım yoktu( ılk 50 unıversıte ıcın )Bu sebeple orta halli bir universite tercih etmek durumunda kaldım.Aracı kurum yardımıyla Westminster ve Bournemouth Unı arasndan Bournemouth Uniyi tercih ettim.Sıralamada daha iyiydi.Teker teker okulların ınternet sıtelerınden modulleri acıp bakabılırsın derslerın hepsı yazılıdır.Ben ieltsten 5.5 aldım okul 6 istiyordu dolayısıyla 2 aylık hazırlık programına katılıyorum.Eylulde Ingılteredeyım sorun olursa yardımcı olmaya calısırım.Bu arada eylulde sınava grceksen 13 gun sonra sınav snucu bellı olur 28 gunluk parayı garantı eylule yetstrıp vıze basvrunu hemen yaparsan belkı yetısır ama zor dıye dusunuyorum.

Konu EZG* tarafından (10.08.2010 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.
EZG* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010   #3
isotor
Çaylak Üye

Arkadaşlar ocak dönemi master a başlamak için şimdiden başlamamak mı gerekiyor başvurulara ielts e eylül de giricem.Daha ağustostayız gerçi. Üniversiteler ne zamana kadar alır başvuru ?
isotor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2010   #4
ceqqu
Çaylak Üye

teşekkürler ezgi Cidden sıyırmanın sınırlarındayım kendimi öss yerleştirme zamanlarında hissediyorum Ielts skorum olmadıgı için basvurum gecikiyor ve ocak dönemine yetişmem cidden cok zor dediğin gibi cünkü bende 2 ay dil eğitimi almak istiyorum.
17 eylül itibariyle okul vize işlemlerini max ne kadar sürede aşabilirim bilmiyorum umarım ocak dönemine yetişme şansı yakalarım yoksa pre master kursuna basvurmayı planlıyorum, en azından düşük olan ortalamayı göz ardı etmelerini saglayabilcek birkac yoldan birisi.
bournemouth uni hakkında detaylı bir araştırma yapmıs olmalısın bölge kampus hakkındaki fikirlerin nelerdir paylaşırsan cok sevinirim.

Alıntı:
isotor´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ocak dönemi master a başlamak için şimdiden başlamamak mı gerekiyor başvurulara ielts e eylül de giricem.Daha ağustostayız gerçi. Üniversiteler ne zamana kadar alır başvuru ?
Hatta daha erken baslamak biraz daha yararlı olucaktır ama dil problemin yoksa direk programa baslıycaksan hertürlü yetiştirirsin gibime geliyor
Good luck
Alt 10.08.2010   #5
EZG*
Çaylak Üye

Pre-masterda ıyı bır secenek tabi ama cok zorlanan oluyormus bıtırmek kolay degıl dıye bılıyorum ve programlar 9 ay suruyo .Okulun kendi pre-sessionalına katılırsan master'a dırek gecebılıyorsun bu kursun sonundakı sınavlarda basarısız olan cok az oluyormus.Hem yenı bır ulkeye sehre alısmak kolay olmayabılır 10 haftalık bır hazırlık ıyı olabılır dıye dusundum ben.Okul yenı , kampusu guzel dedıgım gıbı rankınglerde kotu degıl Guardian'da ingilterenin en iyi yeni universitesi seçilmiş business management'ta 113 universitede 40larda.Bournemouth cok turıstık bır yer anladıgım kadarıyla denız kenarı yazın cok hareketlı ,cok fazla dıl okulu var dolayısıyla Turkler tarafından cok tercıh edılıyor.Bir bakıma ogrencı sehrı Derslerle ılgılı guzel acıklamalar var benım zaten bolumum oldugu ıcın cok uzak degılım konulara hepsı cok ılgımı cekmıstı.Ama tabıkı uzun sure kalmak ıstersen calısmayıda sevıyorsan pre master la cok daha ıyı bır unıversıteye gıdebılırsın.Benım kursum 27 eylulde baslyor 5.5 alırsan dusunebılırsın. 6 alırsanda cok rahat olursun 31ocakta program baslıyor 15 ay devam edcek
EZG* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2010   #6
ceqqu
Çaylak Üye

pre-masterı hiçbir bölüme yerleşemessem baslamayı planlıyorum ama bir kaç universiteye giriş şansım var suan, lisans programım ingilizceydi ordan bir yeterlilik çıkarmaya uğrasıyoruz bende 2 aylık bir hazırlık istiyorum adaptasyon ve dil sorunu için az da olsa pratik olur desene hersey ielts skoruna baglı 5 sene ingilizce gördüm ama mesleki ingilizcenin ieltsde ne gibi yararı olur pek emin degilim
Bournemouth gerçekten hos biryer bu yüzden bende listeye ekledim. Uzun süre kalmak istiyorum ama çokta çalışmak istemiyorum zaten master programları biraz daha yogun oluyor proje proje proje bol bol proje yaptırıyorlar
Alt 11.08.2010   #7
kpazen
Üye

Yazılar: 90
Boşuna pre-master falan para yedirme. ielts skoruna göre 5 e kadar pre-session kursları var okulların.
pre-master pahalı oluyor. hatta full ödeme yaparsan bedavaya geliyor pre-session.
kpazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil