İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

Master için hangi üniversite

Seçenekler Stil
Alt 12.11.2009   #1
papirus1810
Çaylak Üye

Yazılar: 9
Master için hangi üniversite

Arkadaşlar ekonomi masterı için uygun fiyatlı hangi üniversiteleri önerirsiniz? Ayrıca bu konuda çalışan en iyi firmalar hangileri? Çok firma var ama düzgün çalışanını bulmak önemli. Tecrübeli arkadaşların acil deneyimlerini ve cevaplarını bekliyorum. Firma isimlerini özele yazabilirsiniz.
papirus1810 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2009   #2
dixyayse
Üye

Yazılar: 92
Soyle soyliyim ucuz etin yahnisi olayi vardir bilirsin... eger kotu ve ucuz bi uni de master yaparsan tr de ltd lere yutturrsun 2 milyara calsirsin. Ingilterede ise o kotu uni lerle is bulamazsin yani kariyerli guzel aparli bir is bulamazsin diyeyim...Ama sen giderde ornek iniversity of Southampton da master yaparsan 10 bin pound verirsin ama master bittiginde birak TR yi Ingilterede bile kapida teklif alirsin daha master biter bitmez... nolur zaten sen verdigin 10 bin pound master parasini dunyanin herrrryerinde calisarak kat kat zaten cikarirsin hemde toplumda yerin olur hemde saygi duyulursun hemde gercekten bilgili bi sekilde isini yaparsin ogrenirsin yani gercekten aldigin kaliteli egitim sayesinde...Tabi bunlar benim sahsi fikirlerim katilmayanlar illa olacaktir ama 4 yildir ingilterede yasayan biri olarak bu dedikelrim cooookkkk sansli olamdikca hepsi gercektir...Kolay gelsin..
dixyayse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.11.2009   #3
maximus983
Üye

Yazılar: 56
Dixyayse ye katılıyorum.Uygun fiyatlı diyorsun ama ona göre alacagın eğitimin kaliteside değişecektir.Öncelikle ne istedıgıne karar vermelısın diploma mı yoksa saglam bir eğitim mi?
maximus983 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009   #4
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
dixyayse'e bende katılıyorum ucuz kolejlerin pazarlamalarına kanmayın fazla mümkün olduğunca ilk 35'deki üniversiteler hedef olsun evet pahalı ama buraya geliniyorsa o çekilmek zorunda ilerde maaş farkı ile 5-6 yılda o para çıkar zaten, daha uzun vadede çıksa bile 13-14ay İngiltere tecrübesi başka nerede bulucaksınız.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2009   #5
Basak
Çaylak Üye

Yazılar: 3
swansea

mrb erkin senin de swansea'de master yaptigini farkettim ben de swansea de mba yapmak istiyorum senin okulundaki mba hakkinda bilgi sahibiysen anlatrsan sevinirim ve yine swansea de bulunan metropolitan uni. hakkinda.. tesekkurler
Basak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2009   #6
AvniAker
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Merhaba,

Londra'da spor üzerine master programları hakkında bilgisi olan var mı ? Araştırıyorum ancak henüz bir sonuca varamadım...
AvniAker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil