dil okuluna neden gidiyormuşsun ben onu anlamadım. 2 aylık dil eğitimi senin için yeterli olacak mı? yani dil seviyen ne durumda buna göre konuşmakta fayda var. ama ilk baharda başlayan bir master programı var mı ben bilmiyorum ayrıcada bazı okulların ocak yada şubat başlangıçları bile yok ki bunlar sıralamada yukarda olan okullar bunların sadece eylül veya ekim başlangıçları var. bence sen durumunu biraz anlat belki bir yol gösteren çıkar.
Alıntı:
kpazen´isimli üyeden Alıntı
Bunu söyleyen bir eğitim danışmanı. Dil okuluna git 2 ay sonra ilkbaharda başlangıc yapabilirsin dedi.
Master programları iyi üniversitelerede paket programdır
1. Bolum Dersler
Eylül 2009 - Aralık 2009 (1ay tatil - sınavlar ocakta)
Ocak 2010 - Mayıs 2010 (Mart-Nisan 2010 paskalya var bir ay - Sınavlar Mayıs 2010 sonu)
2. Bölüm Tez / Rapor
Eğer tüm dersleri geçtiysen Haziran 2010'da başlarsın Ekim 2010'a kadar.
Eğer 1-4 ders arası genelde kaldıysan re-set (bizim bütünleneme-ek ücret yok) Ağustos 2010'da girersin Eylül 2010'da tez yada rapora başlarsın Aralık 2010'a kadar.
İyi üniversiteler paket halinde dir dönem ortasınd başlatmaz çünkü re-set sınavların çakarsan byee
Teşekkur ederim. Oyle bişey arıyorum aslında şöyle nisan mayıs haziran başlayan. Eğer sizde bu tarihlerde master'a başlayan okul bulursanız bana burdan yazarsanız cok mutlu olurum.