Merhabalar,
ben 11 Şubatta uzun dönem öğrenci vizesi için başvurdum. ancak konsosloslukta hala "arrived at the visa section" gözüküyor başvurum. 3 Martta okulum açılıyor. Acaba geç kalır mıyım?Birde bu dönemde vize başvurusu yapıpta sonuçlandıran var mı?
Merhabalar,
ben 11 Şubatta uzun dönem öğrenci vizesi için başvurdum. ancak konsosloslukta hala "arrived at the visa section" gözüküyor başvurum. 3 Martta okulum açılıyor. Acaba geç kalır mıyım?Birde bu dönemde vize başvurusu yapıpta sonuçlandıran var mı?
Teşekkürlerr
Merhaba,
Ben de 6 Şubatta başvurdum öğrenci vizesine. 12 gündür arrived at the visa section yazısı var. benim okul da mart sonunda başlıyor. Konsolosluğu aradığımda en kısa sürede belli olacağını söylediler. umarım en kısa sürede olumlu açıklanır.
Mart sonu için yetişir diye düşünüyorum ama benim durum biraz muallakta 2 Martta yola çıkmam gerekiyordu.
Umarım en kısa sürede sonuçlanır vize işlemlerimiz...
Mart sonu için yetişir diye düşünüyorum ama benim durum biraz muallakta 2 Martta yola çıkmam gerekiyordu.
Umarım en kısa sürede sonuçlanır vize işlemlerimiz...
slm
Bugün "Arrived at the Ankara Visa Application Centre WorldBridge Office" bu yazı çıktı.Pasapotumu bugün alacağım. Umarım olumludur.
Benim durumda hemen hemen aynı . Bende 14.02 de basvurdum , okulun acılıs tarihi 10.03 umarım bir an önce sonlanır . Altı üstü 1 ay ama zaman hiç gecmiyor
meraba arkadaşlar. öğrenci olduğum halde bu bekleme sorununu yaşayan bir ben değilmişim demek.
bende 4 şubatta başvuru yapmıştım. ve kursum 28 şubatta başladı.
ve hala arrived at the visa section yazıyor. hala bir sonuçta yok.
bence bu ingiliz büyükelçiliği kurs vaktini bilerek geçiriyor. belkide bunu bir red sebebi olarak gösterecek. ilk başvurumda da birbuçuk ay sonraya randevu vermişlerdi. bu tarihde benim kursun başlama tarihinden bir hafta sonraya tekabül ediyordu. ve vize memuru bana red verirken en büyük etkenin kurs başlama tarihini geçirmem olduğunu söylemişti. gerçekten zor bir durum. sanki bu büyük elçilik vize alamamamız için çalışıyor. herneyse
inşallah herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olsun...