Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Seçenekler Stil
Alt 13.05.2008   #1
frankymon
Üye

Yazılar: 75
Thumbs up Manchesturks!!

manchesterda bulunan arkadaslar bu bolumu izin icin ayırdım!!
Ben Fırat Manchesterdayım sorunuz varsa sorunuz.yardımcı olmak isterim..
frankymon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2008   #2
hakan sonlu
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Alıntı:
frankymon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm bende hakan manchesterde yasiyorum 7 yildir..
hakan sonlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2008   #3
frankymon
Üye

slm Hakan bende devamlı kalmıyorum ama 2 senedir gelip gidiyorum simdi kısmetse uniye baslıcam bende. sen neler yapıyorsun?
Alt 06.06.2008   #4
ay_nur
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Slm

Alıntı:
frankymon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba çokı iyi bir ingilizcesi omayan biri olarak manchester üniversitesine geliyorum ekim ayı gibi )) mümkünse hiç bir şey bilmeyen biri olarak ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim oralarda bunları yazarsan çok sevinirim aeo görüşmek üzere
ay_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2008   #5
frankymon
Üye

Alıntı:
ay_nur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba çokı iyi bir ingilizcesi omayan biri olarak manchester üniversitesine geliyorum ekim ayı gibi )) mümkünse hiç bir şey bilmeyen biri olarak ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim oralarda bunları yazarsan çok sevinirim aeo görüşmek üzere
slm ay nur soyle soylim oncelikle ingilizce bilmemen tabiki cok buyuk bir dezavantajdır senin icin. bu yuzden tahmin ediyorum zaten ielts sınavına girmemissindir oncelikle manchester universitesinin ingilizce dil kursuna en az 1 yıl gidip ielts sınavına yetecek kadar ingilizce ogrenmeni tavsiye ederim. ve merak etme bildigin kadar ingilizce tahminimce sana gunluk yasamında yetecektir zorlandıgın yerde vucut dilini kullanabilirsin yanında kesinlikle birtane dijital sozluk getir cok isine yarar . ve kesinlikle Turkce konumaktan uzak durmaya calıs zaten manchesterda fazla turk yok bu yuzden ingilizce konusmaya cok ihtiyacın olacak zaten merak etme he ayrıca ben su anda istanbula dondum 2 ay sonra falan geri gelicem ogrenci vizesine basvurmak icin . istersen seni benim cok guvendigim bi arkadasımla tanıstırabilirim kendisi ingiliz ismi sam cok iyi ve cok yardımsever bir insan eminim sana yardımcı olacak ve bol bol sohbet etme fırsatı bulacaksındır
Alt 17.07.2008   #6
Maxiboost
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Selam herkese, manchester dayım piccaddily e yakın bir yerde konaklıyorum, buralarda bildiğiniz türk marketi var mı? açlıktan ölücem burda birde efes ve topkapı palace haricinde bilgidiğiniz türk restorant ı var mı? bilgiler için şimdiden teşekkür ederim
Maxiboost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2008   #7
gitaneserdar
Çaylak Üye

Yazılar: 15
en yakın Turk marketi VENUS Turklerden kime sorsan gosterir...!

Bende 5 ay manchesterda kaldım bılmedıgım yerı yok suan Turkiye deyım hayırlıs ise aralık ayında tekrar manchestera gecıcem..! artık futbol sezonuda baslıyor venusun arkasındakı turk kahvesınde mac ızlerız hep beraber sevgıler..!

Konu gitaneserdar tarafından (17.07.2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksıkdi
gitaneserdar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008   #8
em_el
Üye

Yazılar: 73
manchester daki arkadaşlar mutlaka bilgisi olan vardır ordaki ef dil okulunun nasıl olduğu hakkında acilen benle paylaşırsanız sevinirim..
em_el isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2008   #9
cwmanager
Çaylak Üye

Yazılar: 1
herkese merhaba..eylülde manchester da yüksek lisans yapacağım,çok uzun ( ve sıkıcı) karar aşamasından sonra londra yerine manchester a karar vermiştim. yazıları okuyunca acayip bş gerilim hissettim nedense..yani bu kadar sıkıcı bir yer mi ??hiç güzel bişiy yazan yok mudur?
cwmanager isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2008   #10
ELmoRE
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Slm, bende eylül 21'de Manc. geliyorum, 9 ay boyunca orda olacağım. Daha önce Manc. tatil amacıyla ziyaret etmiştim. Bence gayet güzel ve eğlenceli bir yer. Pek gözün korkmasın anlayacağın. Sakin ve düz ayak bir şehir olmasıda cabası.
ELmoRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil