Arkadaşlar, 25 Kasım' da Şampiyonlar Ligi kapsamında Manchester' da yapılacak BJK-Man. maçına gitmek istiyorum. Eğer gitmeyi düşünenler varsa bilmek isterim, hep birlikte gidebiliriz.
Ulaşım nasıl olur ben de bilmiyorum. Ben Bradford' dayım, Manchester'a yakınım ama yeni geldim ve pek bir bilgiye sahip değilim. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar, aynı zamanda yardımcı olurlarsa sevinirim
Şöyle yapabiliriz: Manchester' ı bilen ve maça gelecek olan biri, merkezi olabilecek bir yer belirtir ve orada toplanıp hep beraber maça gidebiliriz. Ancak maç geç bitecek, geri dönmek sorun olacaktır. Yani maçtan sonrası konusunda bir fikrim yok.
Manchester'dan ve Bradford'dan gitmek isteyen arkadaşlar, sesimi duyun! )
+ 1.. Bende gelecegim..Toplu bilet alimi olursa daha kolay izleriz..Su an londra dayim ama mac zamani belfast tan gelecegim buyuk ihtimal ile..Biletleri alirken beraber alalim..
Bende Birmingham`dayim, maddi sikinti olmasa dusunurdum. Ayni zamanda Besiktasliyiz ama, takim dokuluyor... Lig facia, S.Ligi 2de sifir cektik... M. United ilk macta hicbisey yapmadi yinede, burda husrana ugratmazlar insallah... Su takimin gecen senenin sampiyonu olduguna kimse inanmaz!
Bu arada ben trenle cok yolculuk yaparim, genelde UK genelinde en son trenler 22-23pm civarindadir. (Otobuslerden pek haberim yok yinede...)
slm arkadaslar bende gitmek istiyorum maça Londrada olucam maç zamanı trenle gitmeyi istiyorum bende ama tarihi bir hezimet yaşamak istemediğim için temkinliyim biraz. bilet 52-75 pound sanırım onlineticketexpress.com da
Konu theboss tarafından (02.10.2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
inanin benden cok gitmek isteyen olamaz bu maca istanbuldayken hic bir macini kacirmazdim besiktasimin valla bende sizinle gelmeyi cok isterim ve nottingham da yasiyorum sanirim manchestere cok uzak degilim nasil yapacaksiniz bu bulusma olayini karisiklik cikmasin sonra yanlislikla manu trubunune girersek pazartesi sabahi Tr deki gaztelere manset oluruz
maddi durum iyi olursa o anda düşünüyorum yol parası 1 gece kalmak fln dersen o 100pound buluyor. Hesap kitap şart
Mac saat 7:30 da basliyor 9:30 aksam 10 a dogru biter otobus buluruz geri donmek icin niye kalalimki... diyelimki kalmadik o zaman yol parasi bilet falan kaca gelir sence ?