Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Manchester sehir merkezinde is arıyorum

Seçenekler Stil
Alt 31.01.2009   #1
manchesterdabirturk
Üye

Yazılar: 92
Manchester sehir merkezinde is arıyorum

Manchester merkezde, picadilly de part time is arıyorum.
bilgisi veya yonlendirebilecegi bir yeri olan arkadasların yardımlarını bekliyorum.
manchesterdabirturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009   #2
fbasol623
Çaylak Üye

Yazılar: 1
tanışma

Alıntı:
simge19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hosgeldin sende manchesteraa kazan mubarek olsun
mrb simge seninle tanışabilirmiyiz ...ingilizce sohbet etmek ve ingilizcemi geliştirmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim
fbasol623 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009   #3
menekşe
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Merhaba,bende manchester hakkında bilgi almak istiyorum..güvenlik,insanları,şehri,diğer şehirlere göre hava şartları vs.. yardımcı olursanız hakikaten çok makbule geçece (:
teşekkürler..
menekşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009   #4
derya34
Üye

Yazılar: 85
..............................

Konu derya34 tarafından (04.02.2009 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
derya34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009   #5
su2005x
Çaylak Üye

Yazılar: 3
merhaba arkadaşlar...

ben çok yakında istanbuldan manchestera gelicem... ama uçakla gelmek biraz maliyetli.... en ekonomik ve en rahat nasıl gelebilirim...? bir fikri olan var mı? bir de yaşam koşulları....?
tşkler şimdiden....
sevgiler...
su2005x isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009   #6
burki8686
Kıdemli Üye

Yazılar: 412
Alıntı:
gamzeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Manchester gercekten guzel bi sehir. Tek dezavantaji sehir merkezinin cok cok buyuk olmayisi, Insan Manchester deyince aklina buyuk sehir merkezi olan, muazzam carsilari olan bi yer kafasida canlandiriyor. ama oyle degil. Gece saat 21:00 dan sonra oturucak cafe bulamiyorsun. Cok nadir yerler acik oluyor. Alisveris icin iyi magazalari var. Hemen hemen hepsi marka magazalar ve dunyaca taninan markalar. Birde diyorlar ya Manchesterda Turk yok. Iste ona hic aldanma!! Biz yolda yururken Turkce konusan insanlari nadirde olsa duyuyoruz. (BU nadir diye belirttigim kisim Londonla kiyaslaninca nadir oluyor )
gece 21den sonra insan bile yok gamzeden ama herşeye rağmen seviyoruz..
burki8686 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2009   #7
menekşe
Çaylak Üye

teşekkürler..

Alıntı:
gamzeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Manchester gercekten guzel bi sehir. Tek dezavantaji sehir merkezinin cok cok buyuk olmayisi, Insan Manchester deyince aklina buyuk sehir merkezi olan, muazzam carsilari olan bi yer kafasida canlandiriyor. ama oyle degil. Gece saat 21:00 dan sonra oturucak cafe bulamiyorsun. Cok nadir yerler acik oluyor. Alisveris icin iyi magazalari var. Hemen hemen hepsi marka magazalar ve dunyaca taninan markalar. Birde diyorlar ya Manchesterda Turk yok. Iste ona hic aldanma!! Biz yolda yururken Turkce konusan insanlari nadirde olsa duyuyoruz. (BU nadir diye belirttigim kisim Londonla kiyaslaninca nadir oluyor )
teşekkürederim gamzeden.. peki single ile ilgili bilgisi olan varmı?
Alt 04.02.2009   #8
manchesterdabirturk
Üye

Alıntı:
menekşe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,bende manchester hakkında bilgi almak istiyorum..güvenlik,insanları,şehri,diğer şehirlere göre hava şartları vs.. yardımcı olursanız hakikaten çok makbule geçece (:
teşekkürler..

ben geleli henüz 1 hafta oldu ama gözlemlerimden bahsedeyim.
bence manchester cok düzenli bir sehir. her seyi sistematik bundan kastım ulasım tabi ki. cok iyi ve yeterli bi ulaşım agı var tren, otobüs vs.
malesef bu hafta hava cok serindi hatta londradaki kadar olmasa da burada da kar gördük.
herkes ileride aksini düşünecegimi vurgulasada bence şimdilik insanları cok kibar ve yardımsever.
sehir merkezi dedigimiz yer piccadilly, taksimle kıyaslıyor evet benzese de bence pek diil taksimde daha cok magaza var.
bence bu adamlar agzının tadını bilmiyor abuk sabuk seyler yiyorlar..
manchesterdabirturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2009   #9
menekşe
Çaylak Üye

Alıntı:
manchesterdabirturk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben geleli henüz 1 hafta oldu ama gözlemlerimden bahsedeyim.
bence manchester cok düzenli bir sehir. her seyi sistematik bundan kastım ulasım tabi ki. cok iyi ve yeterli bi ulaşım agı var tren, otobüs vs.
malesef bu hafta hava cok serindi hatta londradaki kadar olmasa da burada da kar gördük.
herkes ileride aksini düşünecegimi vurgulasada bence şimdilik insanları cok kibar ve yardımsever.
sehir merkezi dedigimiz yer piccadilly, taksimle kıyaslıyor evet benzese de bence pek diil taksimde daha cok magaza var.
bence bu adamlar agzının tadını bilmiyor abuk sabuk seyler yiyorlar..
manchesterdaki türk teşekkürederim..sanırım daha çokk sorularım olacak..umarım sıkılmazsınız
Alt 05.02.2009   #10
manchesterdabirturk
Üye

Alıntı:
menekşe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
manchesterdaki türk teşekkürederim..sanırım daha çokk sorularım olacak..umarım sıkılmazsınız
rica ederim sen aklına geldıkce sorabılırsın bız de memnunıyetle cevap verırız.
sor ki bizim yaptıgımız hataları yapma.

ayrıca bır ekleme daha manchesterda turk cok az dıyorlar ama bızım okulda manchester academy of english te bı toplanıyoruz neredeyse 15 turk var!!!
sakın danısman fırmaların sozlerıne gore hareket etme once arastır derım..

kolay gelsın

Seçenekler
Stil