Manchester-Munich-Ankara(Lufthansa) Aktarma Vize isteniyormu Almanyada bi bilginiz warmı bileti aldım simdi aklıma geldi patlamasın elimde daha sonra onun için daha once ucan varsa bilgisi olan varsa dogru bilgilendirirse sevinirim evlenmeye gidioyorum Turkiye'ye zamanım kısıtlı ona gore biletimi iptal ettirecem yada ettirmeyecem
Ben son olarak ucuz direk bilet yoktu Londra - Munih - Ist gittim ve Ist - Viyaba - Londra döndüm bir sıkıntı yok vize istenmiyor. Viyana gibi Türk düşmanı yerler zorluk çıkartabiliyor ama 1000 tane soru soruyor en son bir tanesi atlıyordum başka polis geldi, mal mal sorular sordu yok gidiş biletim nerdeymiş dedim bak, 1.5 yıldır yaşıyorum orada, ayrıca sen evinde çöp tutarmısın dedim, hayır dedi bende dedim bende tutmuyorum attım onun işi bitti değince iyice fitil oldu
herkese cok saolun lufthansa herhangi birbilgiye sahip degil bende almanya londra elciliginden ogrendim direk olarak eger terminal degistirecek olursan kesinlikle vizeye ihtiyacınız var bilgilerinize
Terminal değişimlerinde de almazsin vize çünkü havalimanından dışarı çıkmıyorsun, havalimani değiştireceksen alırsın sonuç olarak dışarı çıkman lazım. Lutfanhasa'nın evidir Munih Havalimanı göreceğin her uçak hemen hemen onların, birde bolca Türk görürsün Ben hiç sesimi çıkartmadan yürümüştüm havalimani hoşuma gitmişti dolaşıyordum hiç yoksa 10 geçen insandan 3 tanesi Türkçe konuşuyordu