Merhaba manchesterdan istanbula en ucuz nasıl giderim bir fikri olan var mı?
Teşekkürler
Malesef ben cok arastırdım. ama öyle ucuz bir yol yok! Thy var sadece baska alternatıf eger ki zor olmaz dersen KLM ile Amsterdam aktarmalı ucarsın. arada 40-50 paund fıyat farkı var. Thy yı tercıh ederım o baska.
bırde yazın Dalaman a easy jet var. Cok kısa bı sure ıcın onu kullanabılırsın. Dalamandanda Istanbula gecıs yaparsın.
Malesef ben cok arastırdım. ama öyle ucuz bir yol yok! Thy var sadece baska alternatıf eger ki zor olmaz dersen KLM ile Amsterdam aktarmalı ucarsın. arada 40-50 paund fıyat farkı var. Thy yı tercıh ederım o baska.
bırde yazın Dalaman a easy jet var. Cok kısa bı sure ıcın onu kullanabılırsın. Dalamandanda Istanbula gecıs yaparsın.
mancesterden sadece thy ucuyor direk ama fiyatlar ucmus kendisi gibi bu fiyatlarla thy en son tercih olmalı,eylulde rastgele bir tarihe baktım nerdeyse 500 pound,linkini verdigim lowcostların birinde(ortlalma 50 yakın turkiye ucusu yaparlar mancesterden haftalık)antalya veya izmire ucup ordan pegasus veya sun express baglantısı yaparsan hafta ici thy nin yarısı fiyata getirirsin iyi bir baglantı ile en fazla 7-8 saat sonra istanbulda olursun,bodrum,dalamanda yapabilirsin ama buraların istanbul baglantıları daha pahalı,bosyere 200 pound thy fiyat vermeyelim arkadaslar,ben kendi adıma gecen ay 108 pounda return cardiff-dalaman uctum biletide 1 hafta kala almıstım
Konu ozzy48 tarafından (23.08.2010 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.
İlaki Istanbul gelecem dersen Londra'ya gel Trenle 2 saat hiç kasma. Yazlık yerlerden charter uçuşları mevcut arkadaşların dediği gibi ama sadece yazın ona göre ayarla.