Arkadaslar aralık sonu ordayım.Ancak taksi parası vermek istemiorum.Şehir merkezine hangi vasıtalarla nasıl gidilir?Manchesterlı biri bana yazabiir mi?
waww süper bişey ozman bu akbil tarzı bişey herhalde istanbuldakineyse evraklarımı persm. veriorum son kontrollerimi yapıorum umarım bir an önce cıkarda gelirim.Senden öğrenceğim cok sey var desnebeni 100pounddan kurtardın artık ıslatırız hehe
arkadasin akbil tarzi deyil...
bir bilet aliyorusun
gun icinde otobuse bindiginde gosteriyursun
seni gidi seni... bu arada havalimanından 43 nolu otobüs direkt piccadilye gidior kendi gelmek isteyen arkadsların bilgisine... yarım saat 45 dakkada bir kalkıormuş
Konu burki8686 tarafından (19.11.2008 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
seni gidi seni... bu arada havalimanından 43 nolu otobüs direkt piccadilye gidior kendi gelmek isteyen arkadsların bilgisine... yarım saat 45 dakkada bir kalkıormuş
Merhaba arkadaşlar
Bende önümüzdeki Eylül Manchester'a geleceğim kısmetse. Havaalanında inince otobüs bileti bulmak kolay olurmu. Dediğiniz 43 nolu otobüse binmeyi düşünüyorum. Valizlerle zor olacak gibi ama taksiylede pahalı sanırım.
Bende önümüzdeki Eylül Manchester'a geleceğim kısmetse. Havaalanında inince otobüs bileti bulmak kolay olurmu. Dediğiniz 43 nolu otobüse binmeyi düşünüyorum. Valizlerle zor olacak gibi ama taksiylede pahalı sanırım.
butun otobuslerde biletı otobusun ıcınden alıyorsun.
o nedenle sorun olmaz. merkez piccadilly olarak gecıyor ve 43 nolu otobusun son duragı piccadilly. nerede kalacaksan ona gore piccadillyden bır daha otobuse bınebılırsın ama zor olacagını dusun..