Arkadaslar temmuzda 8haftalıgına Londraya gitmeyi planlıorum. Ama okul konusunda yeterli bilgiye sahip degilim . Malvern House nasıl 1 okuldr bilginiz var mı acaba ? Malvern House dan baska hangi okulu önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaslar temmuzda 8haftalıgına Londraya gitmeyi planlıorum. Ama okul konusunda yeterli bilgiye sahip degilim . Malvern House nasıl 1 okuldr bilginiz var mı acaba ? Malvern House dan baska hangi okulu önerirsiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim...
Duydugum kadariyla en iyi okul Callan School. Bu okul konusmaya yonelik ve kolay konusturuyorlarmis.
ben malvernhouse da 3 ay okudum sakın gitme sadece türk var bide 8 haftada hiçbirşey öğrenemsisn oo okulda aslında 8 hafta ii bi zaman ingilizce konuşursan sırf okulun yeri süper londranın resmi olarakta tam ortasında ama yuzde 6o turk gibi gitme bence bak solimm sana ben deiştirmişitm okulu
Bende yaklaşık 2 ay önce malvern a kayıt yaptırdım , aile yanı 130 gbp ayarlamıştım. Bana verilen ev okula çok uzak ve berbattı. Öyle aile yanı masallarına kanmayın Malvern bu konuda son derece ticari bakıyor. 130 gbp para verip sıcak suyu olmayan pis bir oda alırsınız 3 tren 1 otobüsle dünyanın yol parasını verip şehir merkezindeki türklerle dolu okula gidersiniz. Ben kaydımı sildirdim okula hiç gitmeden... Malvern den uzak durun....
En iyisi temiz bir hostel bulun internetten 2 hafta orda kalın... Bu acente okul aile birliği bu işi ticarete dökmüş ama ne ticaret hizmet sıfır....
Yaklasik iki haftadir bu okuldayim sinifimda on kisi var bunlardan bes tanesi turk, ayrica koridorlar ve diger siniflar turk insanlarla dolu, bu konuda hassasiyetiniz varsa bu kursu secmeyin derim, onun disinda kurstaki ogretmenden memnunum ama diger ogretmenler nasil bilmiyorum. Cok ticari bir okul bunu hissettiriyor, bana ayarladiklari ev de cok uzakta bir evdi ve ev kirli idi, ben de vazgectim baska bir aile buldum orada yasiyorum city e daha yakinim daha iyi. Malvern House u bu konuda duyarsiz buldum cunku bana ayarladiklari bu cop ev icin iki haftaligina 300 pound aldilar ve sadece bir gece kaldigim bu ev icin geri odeme sadece 150 pound olacak buna da sukur.
Ben de Malvern House a yazıldım. 1 ay sonra londrada olucam ve 4 haftalık homestay seçtim. Eğer evi beğenmezsem orayı bırakıp başka bir aile nerden bulabilirim? ( arkadaşlar kendi milletinizden bu kadar kaçmayın sonuçta hangi dil okuluna giderseniz gidin orda dünyanın değişik ülkelerinden gelmiş sizin dil seviyenizde bozuk ingilizceyle konuşan insanlar olucak. okulun hocaları iyiyse okul da iyi demektir ayrıca türklerin olması yardımlaşma açısından da avantajdır)
Konu izzetbg tarafından (26.09.2008 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar neden zone1 i tercih ediyorsunuz orada kalamayacaginiza gore zone 2-3 yapacaksiniz bosu bosune tube vs. masrafi. Bunun yaninda hergun trafik derdi. Daha local bolgelere gitmeye calissaniz daha iyi olur bence hem yabanci sayisi nispeten azalir hemde ulasiminiz daha kolay olur...
ben yeni kayıt oldum mart ya da nisan ayında ingiltere ye dilimi geliştirmek için bir dil okuluna gelmek istiyorum.Bütçeme uygun sizinde bildiğiniz gibi malvern house ya da bunların fiyatlarına yakın okullar var.Bence heryerde türk var önemli olan orda ingilizceyi yabancılarla ve ingilizlerle konuşmak türkçe konuşöaktan iyidir diye düşünüyorum eğer amacınız dil öğrenmek veye geliştirmekse.Dünyanın her yerinden öğrenciler geliyor aynı milletten onlar dert etmiyor da biz niye sorun yapıyoruz bence herşey bizim elimizde.Global vizyonla görüşmekteyim londra ve bournemouttaki arkadaşlar part time iş ve konaklama konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim
Teşekkürler