merhaba canbaglayan ben 11 ağustosta başlıyorum malvern house bazıları iyi diyo bazıları kötü bazılarıda idare eder diyor ben oarya giden biriyle konuştum bence iyi dedi sana düşen hocaya da bağlıymış gidince göreceğim bende haberdar ederim seni
merhaba canbaglayan ben 11 ağustosta başlıyorum malvern house bazıları iyi diyo bazıları kötü bazılarıda idare eder diyor ben oarya giden biriyle konuştum bence iyi dedi sana düşen hocaya da bağlıymış gidince göreceğim bende haberdar ederim seni
grafiker mrba arkadaşım hayırlı olsun malvern house için nasıl vize aldın yani hazırladıgın evrakları paylaşabilirmisn bende orayı dusunuorum fakat ucuz oldugu için belki vize takılır dusuncesindeyim.
eric-clapton merhaba ,ben de henuz malver e gıtmedm 18 agustosta baslıyor okul ancak ben en ucuz egıtım programını sectım yanı ogleden sonra 7 aylık 975 sterlın e ve cok sanslymısımkı vıze aldım..bıraz da sansa baglı ama mutlaka konsolosluga verecegın evrakların saglam olması gerek tatmın edıcı mevduat hesabı ve sponsor yanı...ama rahat ol alacagına ınanarsan olur..
selam grafıker
bende sordum malvern ı sana soylenen seylerı duydum ancak benım kuzenımın ılk kayıt oldugu yer orası ve dedıgıne gore orta sınıf bı yer ve kotu degıl ılk baslangıc ıcın mantıklıymıs..
tuncsea mrba çok sevindim ama arkadaşım 975 poundluk bi başvurun nasıl donmedi hayret verici benm ozele başvuru evraklarından onemli bi kaç tane yazsana çok merak ettım ınanılmaz bir şey bu
Bu okulu seçerseniz Türkçenizi büyük ölçüde geliştirirsiniz arkadaşlar Koridorlarda kantinde her yerde biz varız. Yabancılık çekmessiniz oralara. Hocalar ingiliz ve okulun kalitesi ise güzelmiş.
Not: Londrada iken arkadaşımın anlattığı şeyleri size anlattım. Ayrıca bu Piccadily Circustaki şubesi için geçerli.Diğer şubeleri iyi olabilir.