Yahu moderatör abi bişey sorcam.Bir tanıdığımın eski eşi İngilterede konsoloslukta çalışıyo O davet edicek,onlarla kalacağım.Arkadaşının çocuklarına bakacak kursa gideceğim 350-400 gibi bi harçlık verecekler.3 yıl iş deneyimim var.Ailemin bir mal varlığı yok.Asıl niyetim aileme yük olmadan gitmek.Bu durumda asgari ne kadarlık bir banka hesabı beni kurtarır?Yada kurtarır mı?
ben moderator degilim muhtemelen o sana cevap veremiycek onun yerine ben ilk cevap vereyim sonra diger arkadaslar eminim cevap yazacaktır. oncelikle is tecruben ne uzerine cocuk bakımın veya egitimi ustune mi ? eger degilse ama halen sigortalı olarak calısıyosan senin icin ii. cunku maas bordrosu izin mektubu falan ordan alacaksın. ikincisi oyle baskası davet etti baskasının cocuguna bakacagım falan bunları bi gecicez hep beraber. cocuk kiminse arkadas o davet edicek seni her seyden once. ve tabiki davet eden aile ingiliz vatandası olacak hatta ingiliz olacak. kac ay kalmak icin muracaat ediceksin. bunları kafanda kur. gosterilecek para icin ise kurs parası ve ucak gidis donus biletinin parası vs. bunların banka hesabında gosterilmesi yeterli. zaten cep harclıgını aile vericek. simdilik bu kadar.
aupair bölümünü de mutlaka oku lutfen
au pair vizesiyle geleceksen calibri"nin dedigi gibi o aile sana davet yollamali bide turk bir ailenn sana yollacagi davet senn isini zorlastrir malvarligi olayina gelecek olursak sen au pair vizesi alacagin icin aile yaninda konaklayacagn cep harcliginida aile verecegi icin mal varligi ve banka hesabi okadar onemli degil mesala ben gostermedim banka hesabi ama sunu yapabilirsn ablan;enisten veya saglam banka hesabi olan yada maasi..vb sana sponsor oluyomus gibi bir yazi yazabilir ...