Selam ben de Maidstone'a gitmiştim ilk ailemde. Londra Heathrow airportundan Victoria'ya geçip, ordan Maidstone trenini almıştım. Maidstone güzel yer. Kolay gelsin.
evet maidstoneda librarynin yanında bir education center var, orada çok uygun fiyata dil okuluna gidebilirsiniz. maidstone merkezine gidin, libraryi sorun gösterirler, çok yakın. önce gidip konuşuyorsunuz, sizden isim ve adres alıyorlar. sonra ailenin adresine 2 gün içinde mektup geliyor, mektupta görüşme tarihleri yazıyor, görüşmeye gidip dil seviyenize göre programınızı seçiyorlar, ders gün ve saatlerini siz belirliyorsunuz.
kolay gelsin.
okulun adını hatırlamıyorum. ama şu an maidstonedaysan, çık dışarı sor birine maidstone merkez neresi diye. sonra merkeze gidince maidstone library nerede diye sor. sonra librarynin önünde dur sola bak, işte orada
maidstone ile londrayı aman kıyaslama. londraya trenle 1 saat uzaklıkta küçük bir yer. şehir değil yani. ama ben çok beğenmiştim, elite bir yer.
fiyatı ucuzdu, tam hatırlamıyorum. 10 haftalığı 70 pound galiba, ne söylesem yalan olur hatırlamıyorum.