Arkadaşlar ben turizm ve otelcilik bölümü öğrencisiyim ve ingiltere de 27 haftalık dil egitimi almak istiyorum ve bunun içinde türkiye de ingilizce kursunada gittim fakat öğrendiklerini pratige dökmedikçe fazla bir anlam ifade etmiyor.Maddi yönden çok şükür bir eksik yok bu durumda VİZE ALABİLİR MİYİM ? yorumalarınız için herkese teşekkürler.
Arkadaşım, bu tarz bir soruya cevap alamayabilirsin.. Vize için gerekli şartları oluşturup vizeye başvurucaksın ve netice bekliyeceksin... www.britishembassy.gov.uk ve www.visainfoservices.com.tr neler gerekli olduğuna bakabilirsin. Dil okuluna kendin internetten başvurup işlemlerini kendin takip edebilirsin.. Yada iyi bir danışmanlık şirketine gidip yardım alabilirsin... Danışmanlık şirketlerinede internetten çok kolay ulaşabilirsin... İyi şanslarr her konuda...
ne olucak yani alamazsin deyince vizeye basvurmiycak misin ? bu kadar insan agzina bakmayalim lutfen arkadaslar. daha turkiyedeyken boyle davranirsaniz ingilterede bunalimlardan bunalim begenirsiniz. sonuc olarak sevgili kardesim benim soylemeye calistigim eger ingiltereye gitmek istiyosan bir tane egitim acentasina git bilgi al sonrada vizeye basvur. alirsin yada alamazsin. eger alirsan ingiltere de her turlu sorununu cozmeye calisiriz. budur yani. biraz daha kararli,net ve kendine guvenerek hayata bakarsan inan etrafinda sana gercekten yardim edecek insan sayisi da artacaktir. Cunku onlar bilir ki bu yaptiklari yardimlar bir ise yarayacaktir.