Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm

Seçenekler Stil
Alt 14.02.2008   #1
smehmed
Çaylak Üye

Yazılar: 18
lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar ben ayın ben bu ayın 7 sinde başvurdum hala Arrived at the Visa Section yazıyo.. 5 gün için turist olarak gidecektim..12-17 arası programımıda yazıp vermiştim..bugün ayın 14 ü..Benim durumum ne olacak bi bilgisi olan varmı_? yani vizemi verselerde hangi tarihe verecekler..6 aylıkmı veriyolar_?istedidiğim tarihe yetişmedi..teşekkürler şimdiden..[/b]
smehmed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #2
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
aynısı benm basıma geldi...10 ocakta başvurdum...25'inde ucagım wardı..benimde planım wardı..ucak biletlerinin fotokopilerini bile gondermiştim..(gidiş-geliş)
AMA!!!!!........... bugun 14subat..uzerinden 1 ay 4 gün gecti...haa vizeden haber yok..aynı yazı bende de yazıyo... bakalım nolucak..sonuc alırsan foruma yaz okke?
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #3
smehmed
Çaylak Üye

Yazılar: 18
inşallah hayırlısı dua edelim..
smehmed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #4
ahmetdemir
Çaylak Üye

Yazılar: 25
Re: lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm

Alıntı:
smehmed´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben ayın ben bu ayın 7 sinde başvurdum hala Arrived at the Visa Section yazıyo.. 5 gün için turist olarak gidecektim..12-17 arası programımıda yazıp vermiştim..bugün ayın 14 ü..Benim durumum ne olacak bi bilgisi olan varmı_? yani vizemi verselerde hangi tarihe verecekler..6 aylıkmı veriyolar_?istedidiğim tarihe yetişmedi..teşekkürler şimdiden..[/b]
evraklarin konsolosluga ulasmistir demek
ahmetdemir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil