arkadaşlar bir ingiliz bayanla tanıştım türkiyeye davet etmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı? olurum diyenlere detayı verecem
şimdiden tesekkürler.
arkadaşlar bir ingiliz bayanla tanıştım türkiyeye davet etmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı? olurum diyenlere detayı verecem
şimdiden tesekkürler.
pardon ama ustad nasil yani davet ne icin zaten ingiliz onlar elini kolunu sallaya sallaya geliyolar tr ye bir davete gerek yokki....
şimdiden tesekkürler.
ingilizce konusman konusunda sana yardımcı olabilirim..
bir bayanla (ingiliz) nette tanıştım.türkiyeye geldinmi falan filan derken ,
gel beraber tatil yapalım dedim tabi bunları cat pat yazdım
anladı yada anlamadı diyeceğim bunlar.
ben onu türkiyeye davet etmek istiyorum.bebaber tatil yapmak için
o sadece gelecek gelmek için masraf yapacak
bende onu pamukkale ve alanyayı gezdirip 10 gün misafir etmek istiyorum dönüş biletinide ben alabilirim
türkiyedeki gezi masraflarıda kalacak yer yeme içme falan bana ait olacak(alanyada yazlığımız )var bunları ona anlatmam gerek
şimdiden tesekkürler
ustad beni yanlis anlama ama hadi diyelim buradaki arkadaslar bu konuda sana yardim etti yarin o geldiginde nasil yapacaksin yaninizda herzaman bir cevirmen mi bulunduracaksiniz...bence sen soyle yap daha yaza 2-3 ay var sen bu zaman zarfinda hizlandirilmis ingilizce kursr var onlara git ayni zamandada netten bu ingiliz arkadasinlada konusup pratik yaparsin sonra temmuz sonu gibi cagirirsin gelir rahat rahat gezer tozarsiniz....tavsiyem bu olur sana....