arkadaşlar ingiltereye dil okuluna gidiceğimden bahsetmiştim...bu forumdakıler kı sürekli ingiltereye gidip gelenler ve orada yaşayanlar..tecrübelıler...
sorum şudur:İngiltereye uçak biletleri heryerde aynı ve pahalı sayılır,bir gidiş dönüş ortalama,600 ytl ye geliyor,buna alternatif bi havayolu ya da erken rezervasyon avantajı fln bilen varmı ?
arkadaşlar ingiltereye dil okuluna gidiceğimden bahsetmiştim...bu forumdakıler kı sürekli ingiltereye gidip gelenler ve orada yaşayanlar..tecrübelıler...
sorum şudur:İngiltereye uçak biletleri heryerde aynı ve pahalı sayılır,bir gidiş dönüş ortalama,600 ytl ye geliyor,buna alternatif bi havayolu ya da erken rezervasyon avantajı fln bilen varmı ?
ilgiyle beklıyorum...
merhaba
pegasus havayollarının uçak biletleri gayet uygun £30-60 arası. Ancak Londra Stansted e iner, British airways te uygundur 90-100 euro civari. Birde easyjet var oda Londra Luton'a iner. Ordan da erkenden biler alırsan ucuza gidebilirsin. PEgasusa üye olursan rezervasyon yapabiliyorsun. Buralara bak derim.
Kolay gele
pegasus müşteri hizmetleri ile konuştum,8 haziran için,120 sterlin dedi...
şimdi british e falan bakmaya çalışıcam,neden böle oldu anlamadım..:S
Merhaba
Şimdi bende baktım £119 tutuyor. Sanırım yaz dönemi diye bu kadar pahalı ben mayıs sonu almıştım çok daha ucuzdu. Hepsini kontrol et artık ona göre karar verirsin. Bu arada Kıbrıs Hava Yollarının da uçuşları var.