ya arkadaslar biri bana sunu solesin eşimle cok mutlu bir birliktiliğimiz var yaş farkımız var sorun olurmu? ben 24 esim 51 yasında 7 ay sonra bir cocugumuz olcak. viza alırken problem olacakmı cevap bekliorum
oncelikle sunu belirteyim eger birlikteliliginizi kanitlayici belgelerin varsa elinde birazda para varsa bu sorun olacagini sanmiyorum bir arkadas vardi oda ayni sekilde kendinden yasca buyuk iskoc bir bayan ile evliydi bayanin durumu cok iyiydi yani parasi vardi cocuk bundan cok korkuyordu fakat onlar 4 senedir birliktelikten sonra evlendiler kadin iskocyadan sadece dugun icin 8000 pound getirmisti ve evlendiler daha sonra cocuk basvurusunu yapti 15 gunde aldi sen bu yas olayini fazla kafana takma kardes dediklerim sendede mevcut ise problem olacagini sanmiyorum
ya arkadaslar biri bana sunu solesin eşimle cok mutlu bir birliktiliğimiz var yaş farkımız var sorun olurmu? ben 24 esim 51 yasında 7 ay sonra bir cocugumuz olcak. viza alırken problem olacakmı cevap bekliorum
kardes evraklarin saglamsa hic korkma. benimde esimle aramda 19 yas farki vardi ama verdiler vizeyi. ben 29 yasindaydim evlendigimizde o da 48.ne istiyorlarsa sen saglam hazirla yeter....fazlada dusunme sonucta is olacagina variyor. Allaha emanetsin