İngilizce ...

Seçenekler Stil
Alt 14.02.2010   #1
ally_and_dogan
Çaylak Üye

Yazılar: 3
lütfen cvb

ya arkadaslar biri bana sunu solesin eşimle cok mutlu bir birliktiliğimiz var yaş farkımız var sorun olurmu? ben 24 esim 51 yasında 7 ay sonra bir cocugumuz olcak. viza alırken problem olacakmı cevap bekliorum
ally_and_dogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.06.2010   #2
Cem Doğan √
Üye

Yazılar: 94
uzulerek kuvvetle muhtemel vize konseyini ikna konusunda sorun yasayabilecegini dusunuyorum .
Cem Doğan √ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2010   #3
inflames22
Üye

Yazılar: 58
enteresan bir durum..
inflames22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2010   #4
silvermoon
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
oncelikle sunu belirteyim eger birlikteliliginizi kanitlayici belgelerin varsa elinde birazda para varsa bu sorun olacagini sanmiyorum bir arkadas vardi oda ayni sekilde kendinden yasca buyuk iskoc bir bayan ile evliydi bayanin durumu cok iyiydi yani parasi vardi cocuk bundan cok korkuyordu fakat onlar 4 senedir birliktelikten sonra evlendiler kadin iskocyadan sadece dugun icin 8000 pound getirmisti ve evlendiler daha sonra cocuk basvurusunu yapti 15 gunde aldi sen bu yas olayini fazla kafana takma kardes dediklerim sendede mevcut ise problem olacagini sanmiyorum
silvermoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2010   #5
singleman
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Alıntı:
ally_and_dogan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaslar biri bana sunu solesin eşimle cok mutlu bir birliktiliğimiz var yaş farkımız var sorun olurmu? ben 24 esim 51 yasında 7 ay sonra bir cocugumuz olcak. viza alırken problem olacakmı cevap bekliorum

kardes evraklarin saglamsa hic korkma. benimde esimle aramda 19 yas farki vardi ama verdiler vizeyi. ben 29 yasindaydim evlendigimizde o da 48.ne istiyorlarsa sen saglam hazirla yeter....fazlada dusunme sonucta is olacagina variyor. Allaha emanetsin
singleman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #6
Dragon
Üye

Yazılar: 52
Singleman'a katılıyorum belgeleri hazırladıktan sonra sorun çıkartıcaklarını sanmıyorum.
Dragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2010   #7
murat959
Kıdemli Üye

Yazılar: 126
%50 sorun çıkabilir hazırlıklı olmanda fayda çocuk olması avantaj tabii şansın açık olsun
murat959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil