Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

LÜTFEN BİLGİNİZİ PAYŞAYIN.. RED ALDIM.

Seçenekler Stil
Alt 20.02.2008   #1
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
Lütfen bilginizi payşayın.. Red aldım.

.............................

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.02.2008   #2
trex
Kıdemli Üye

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
Alt 20.02.2008   #3
HaKaN_
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Arkadaşım herkesin bi itiraz hakkı var... madem acentan suçu üslendiğini anlatan bi mektup yazmış al onla git itiraz et. deki suç benim değil. acenta benim onlara gönderdiim güncel evrağı eskisiyle değiştirmemiş de. derlerseki sen madem neden vize başvuru merkezinde başvuru evraklarını teslim ederken kontrol etmedein kendi evraklarını derlerse onlara bu evrakları zaten senin kendinin hazılrdığını ve eksik olmadığını düşündüğünü ve zaten acentanada bu konuda güvenmiş olduğunu bildir. onlarda acentaya güvenini anlayacaklardır. yoksa acentanın bi fonksiyonu klamayacak! bunu bildikleri için böyle basit bi hatayı gözardı edebilirler. dumah kardeşimizin dediği güncel evraklarınla bereber başvur ve al vizeni...
HaKaN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008   #4
erkan
Üye

Yazılar: 52
dumah dostum su askerlik olayini biras acarmisin ? ??
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008   #5
erkan
Üye

Yazılar: 52
dostum yani nerden duydun bunu : ) ben yoklama kacagi gorunuyorum ve en gec 1 2 ay icinde yurtdisina cikicagim sakata gelmiyelim... sana ozelden msj atmistim cvplarsan cok mutlu edersin beni : ) ?
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008   #6
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Yazılar: 224
Alıntı:
dumah´isimli üyeden Alıntı
ya a.. k... bu ib.. lerin. bukadar abartma essek gibi vermek zorunda gibi dusun.
Arkadaşımızın verdiği bu görüşe katılmıyorum, böyle düşünürsen oradaki görevlilere bakış açın değişir ve bunu tavırlarınla bir şekilde belli edersen sen zarar edersin. Onlar hiç bir zaman vize vermek zorunda değil, senin evrakların tam olursa, vize almayı hak edersin ve onlar sana vize verirlerse alırsın. Yani köprüyü geçene kadar dişini sıkmalısın. Sempatik ol, birazda cool.

Ben şahit oldum, bi arkadaşımız ret cevabı aldı ve gerekçe olarakta evrak eksik dendi. Başvuru yapan kişi eksik olmadığını ve adı geçen belgenin evraklar arasında olduğu söyledi ve gerçekten oradaydı. Bu durumda bizimki gaza geldi ve "sizin hatanız yüzünden ben ret almışım niye adam akıllı incelemiyorsunuz" gibi bir cümle kurdu. sonuç olarak görevli kişinin ismi altına bir not düştü ve arkadaşımız ilk vizesini rüyasında alabilmek için otelinin yolunu tuttu.
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.02.2008   #7
trex
Kıdemli Üye

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.
Alt 29.02.2008   #8
Shura
Üye

Yazılar: 45
...... şimdi daha sağlıklı evraklarla ve ASILLARINIDA verdim. sizce durum ne olur? alırmıyım bu sefer vizemi ? ayrıca diplomalarımın tapunun askerlik ve bi kaç belgemim ASILLARInıda verdim? sorun olurmu? geri bana sağlıklı dönermiki?...........

Evraklar sağlıklı dönermi derken, geri verirler mi diye soruyorsanız, ben evraklarımın arasına babamın emekli maaşının orjinal banka çıktısı olan maaş bordurosunu koydum. Pasaportumla beraber geri yollamışlar, orjinal olduğu için, ki aslında önemsiz sürekli alınabilecek bir banka çıktısı idi. O yüzden sizinde evraklarınızı gönderirler diye düşünüyorum. Ancak genede fotokopilerini versenizde olurmuş.... Hayırlısı...
Shura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2008   #9
trex
Kıdemli Üye

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.

Seçenekler
Stil