Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

LUTFEN ACIL YARDIM-Okulun bitmesine az kala tatile gidip UK geri gelme

Seçenekler Stil
Alt 07.07.2010   #1
abc_03
Çaylak Üye

Yazılar: 19
LUTFEN ACIL YARDIM-Okulun bitmesine az kala tatile gidip UK geri gelme

Merhaba arkadaslar, cok acil yardiminiza ihtiyacim var. Benim okul agustosun sonunda bitiyo ve ogrenci vizemde ekim sonunda bitiyo. Ben TR ye gitmem gerekiyo ve temmuz 24 de tekrardan donucem Londraya. Yani 1 aylik bir okul surem ve 3 aylikta vizem kalacak. Ancak korkuyorum donuste havaalani memurlari sorun cikartir ve iceri almaz geri gonderirler diye. Mantiken sorun cikarmamalari lazim diye dusunuyorum sonucta benim kazanilmis hakkim 3 aylik vizem ve 1 aylikda kursum kalacak ama isleri belli olmuyomus bazen oyle duydum.

Bi sorun cikarmi acaba? Bu sekilde gidip geri donus yapan varmi yada bi sorunla karsilasan? Ne yapabilirim sorun cikmamasi icin? Lutfen paylasirsaniz fikirlerinizi cok minnettar olucam. Tesekkurler saygilar simdiden.
abc_03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2010   #2
zeyneppppppp
Üye

Yazılar: 76
Niye telaslandigini anlamadim ama birsey olmaz diyorum uc aylik vizen ve okulun var .Tekrar gelirken okula kayitli oldugun belgen ve pasaportunla giris yapabilirsin.

Ben vizemin bitmesine 1 gun kala geri geldim.Ertesi gunde vize icin tekrar gonderdim.O yuzden bir problem olmaz icin rahat olsun.
zeyneppppppp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil