Zone 1'de St. Giles College'de dil öğrenmeye çalışıyorum, 21 Eylül'de başladım ve kurs Temmuz 2010'a kadar devam ediyor. Şu an okulun bana 2haftalığına ayarladığı, South Woodford'dayım (Zone4). Gerek ekonomik, gerek uzaklık sebeplerinden Zone 1'e yakın İngilizce de konuşulabilecek eve çıkmak istiyorum. Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
st. giles'a başlayalı 2 hafta oldu, bence kaliteli okul. öğretmenler ingiliz, dersler keyifli geçiyo, oyunlar falan oynanıyo... diğer okulları gören arkadaşlar da var ve st. giles'ın kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyolar. Çok fazla Kolombiya'lı var. Türkler zaten her tarafta... Tavsiyem: Ev işini baştan ayarla yoksa çok uğraşırsın, haftaların yenebilir benimki gibi...
Zone 1'de St. Giles College'de dil öğrenmeye çalışıyorum, 21 Eylül'de başladım ve kurs Temmuz 2010'a kadar devam ediyor. Şu an okulun bana 2haftalığına ayarladığı, South Woodford'dayım (Zone4). Gerek ekonomik, gerek uzaklık sebeplerinden Zone 1'e yakın İngilizce de konuşulabilecek eve çıkmak istiyorum. Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
benim evde oda arkadaşı arıyoruz ilgilenirsen 2 colombiyalı bir türk olarak kalıyoruz double oda paylaşacak yer canary wrhaf ve greenwich arasında islandsgardens diye biyer haftalık aylık 300 paund