Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Lütfen acil 1 hafta içinde oda(zone 1,2,3)

Seçenekler Stil
Alt 27.09.2009   #1
ereners
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Lütfen acil 1 hafta içinde oda(zone 1,2,3)

Zone 1'de St. Giles College'de dil öğrenmeye çalışıyorum, 21 Eylül'de başladım ve kurs Temmuz 2010'a kadar devam ediyor. Şu an okulun bana 2haftalığına ayarladığı, South Woodford'dayım (Zone4). Gerek ekonomik, gerek uzaklık sebeplerinden Zone 1'e yakın İngilizce de konuşulabilecek eve çıkmak istiyorum. Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
ereners isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2009   #2
cemcetin
Çaylak Üye

Yazılar: 8
st giles nasıl bi okul bana biras bilgi verirmiisn bu ay içinde bende orda olcam
cemcetin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2009   #3
ereners
Çaylak Üye

Yazılar: 3
st. giles'a başlayalı 2 hafta oldu, bence kaliteli okul. öğretmenler ingiliz, dersler keyifli geçiyo, oyunlar falan oynanıyo... diğer okulları gören arkadaşlar da var ve st. giles'ın kalitesinin çok iyi olduğunu söylüyolar. Çok fazla Kolombiya'lı var. Türkler zaten her tarafta... Tavsiyem: Ev işini baştan ayarla yoksa çok uğraşırsın, haftaların yenebilir benimki gibi...
ereners isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009   #4
truetolga
Çaylak Üye

Yazılar: 14
Alıntı:
ereners´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zone 1'de St. Giles College'de dil öğrenmeye çalışıyorum, 21 Eylül'de başladım ve kurs Temmuz 2010'a kadar devam ediyor. Şu an okulun bana 2haftalığına ayarladığı, South Woodford'dayım (Zone4). Gerek ekonomik, gerek uzaklık sebeplerinden Zone 1'e yakın İngilizce de konuşulabilecek eve çıkmak istiyorum. Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
benim evde oda arkadaşı arıyoruz ilgilenirsen 2 colombiyalı bir türk olarak kalıyoruz double oda paylaşacak yer canary wrhaf ve greenwich arasında islandsgardens diye biyer haftalık aylık 300 paund
truetolga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil