İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 14.09.2006   #1
daphneandme
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Lucy Baylis

Degerli arkadaslar, hayatımda ilk defa nette bir foruma katıldığımı belirtirken, iyi bir internet kullanıcısı olmama ragmen forumların hep olumsuz yanlarını bana dusunduren kosulları da yenmis bulundugumu gururla soyleyebilirim. Ben garip gelecek ama 14 yıl önce ingilizce öğretmenim ve arkadaşım olan LUCY BAYLIS adında birini arıyorum . Onunla ilgili tek bildiğim o zamanlar 32 yaşında idi ve Alex(kuvvetle muhtemel Alexander) Baylis adında bir erkek kardeşi var. Babasını kaybetmiş, babası üst düzey devlet görevlisi imiş. 5-6 ay önce internetten bazı bilgilere ulaştım ama kaydetmedşğim için geçen hfta aynı bilgilere ulaşamadım. Geçen hafta çünkü aniden bir ingiltere seyahatim çıktı ve ben ona ulaşabilirdim ama olmadı ne yazık. 1992'de üniversitede okurken İzmir Karşıyakada English House adlı bir okulda öğretmenimdi. Sonra çok iyi arkadaş olduk. Ancak zamanla izini kaybettim. İstanbula'a ve sonra Hindistana gittiğini duydum. Geçen araştırmamda okul yıllıklarından(okulun adını hatırlamıyorum kahretsin)izini buldum. Hatta Alex ile aynı okulda okumuşlar. Şu anda ingilterede olması kuvvetle muhtemel. Adını bulduğum birkaç okula yazdım ama cevap alamadım(doğal) İngilizce öğretmeniğini sürdürüyor sanırım ama ONU BULMALIYIM FAKAT NASIL? BİRDAHA GİDİŞİMDE ONA ULAŞMAK BENİ NE KADAR MUTLU EDECEK TAHMİN EDEMEZSİNİZ. iNSAN TAKIYOR BÖYLE ŞEYLERE BAZEN İŞTE NE YAPAYIM? şimdiden teşekkürler....
daphneandme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil