selam arkadaşlar ben de au-pair olarak londra'ya gitmeyi düşünüyorum netten birkaç okul araştırdım LTC COLLEGE ve LONDON STUDY CENTER hakkında bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim
Arkadaşlar bakın çok açık yazıorum bir kere daha.
İngiltere'de bir dil okulu size Türkiye'deki İngilizce kurslarından daha ucuza eğitim vaadediyorsa bundan şüphelenmeniz lazım. Tabi ki kötü okullar bunlar. Oxford House College, London Study Centre, LTC College hatta Buna Malvern House' da eklenebilir. Bu okullara gitmeye niyetlenmek hiç akıl karı iş değil.
Eğer niyetiniz dil öğrenmekse tabi...
peki hangi okullar iyi olabilir bu durumda??
ben londrada degilim ve Surrey;in kucuk bi kasabasindayim Guildford College'in dil okuluna gidiyorum ve oldukca pahali bunun yanisira su an yaz okulunda sinifta 13 kisinin 8'i turk... ben o yuzden londranin bundan kotu olmayacagina karar verdim mesela en azindan yasam hareketli istanbuldan sonra da yasamak cok da zor olmasa gerek orada....
neyse benim asil derdim ucuz ve iyi bir okul yani ucuz derken ucmus bir fiyat olmasin yeterli sanirim..bi de orda is bulununca bence kurs parasi rahatlikla geri kazanilir...gibi geliyo...ama bu isleri bilen birilerinden yardim almak daha mantikli...