Ben size biras daha bilgi vereyim LSI Turkısh language course uyla alakalı. bugun hocalara turkce ogretmeye basladık. neyse bilgi veriyim demiştim. okuldaki turk ogrenci sayısındakı olagan ustu sebebini cozduk. okul Turkiyede kı acentalara daha yuksek oranda komisyon oduyormus her nedense. ee bir de okul fiyatının emsallerıne gore cok yuksek oldugunu göz önünde bulundurursak varın acentaların kazandıgı paraları siz düşünün. E adamlar tabi ballandıra ballandıra anlacaklar. (ulan acentacı gelp seni bulmazmıyım ben) Bugun sinirim bozuldu nerdeyse her sınıfta minumum 5 tane turk var orenci odasına gidiyosun turkten baska bişe yok bu LSI da. haa bir de bu sözüm ona LSI ole bi host family ler secmişkı 3 ayda 8 kez aile değiştirenler var nerdeyse en sonunda adam okuldan bağımsız bi host family e cıkmıs da rahat etmiş. Okul dedimiz yer gözünüzde nasıl canlandırıyorsunuz bilmiyorum ama LSI uc katlı her katta ıkı tane dar ve teknoloji ozürlü bi bina. sonra uyarmadı demeyin gelcek olan varsa. yarı fiatına olan okullara bile gitseniz daha iyi varim alırsınız ya da buraya gitcenize memleketinizde ingiliz hocalar getiren kurslar var ya oraya gidin hiç farkı yok.. LSI Lsi lsi lsi neredeyse okulun % 35 i türk inanılacak sey diil ama maalesef gerçek. her üç kişiden biri. Brighton daki subeyi gormelısınız. kümes gibi bi yer. Benden size siz damdan düşmeden tavsiye adı sanı fazla duyulmamış okullara gidin ole meşur okullar fln secmeyin cok az kalite cok fazla fiyat farkı var. arıca populer olanlara da araplar ve turkler cok meyilli nedense. LSI